søndag 2. august 2015

Party all night long

For en deilig lørdag det har vært! Feiring har stått i fokus fra formiddag til kveld, og det startet med at vaskedama dunket på terrassedøren når jeg tasset rundt i bare trusa. Fort gjort å glemme sånt, men jeg skal si dere at mor fikk fort på seg klær, og da var det bare å sparke i gang dagens festligheter. Hoho!

I kveld har jeg vært ute og feiret med mine to gode venninner, "naboer" (Tomter er ikke så stort) og kollegaer, Solveig og Linda. Vi har feiret fantastiske resultater og at Linda er flunkende ny Senior Manager etter bare ett år som FBO :) Da var det på plass med en helaften, gaver og alt som følger med. Høye heler, middag, vin, alkoholfritt på frøken preggo (selvsagt) og party all night long. Vel, jentene drar den nok helt ut i de sene timer, mens jeg takket for meg like over klokken ett. Å være edru på byen er greit kun til et visst klokkeslett ;) Vi hadde i hvertfall en fantastisk kveld, og det var gøy med en ordentlig jentekveld igjen!


I Ski ble det fullt hus utover kvelden. God stemning, masse kjentfolk og så meg da; som i alle svangerskap kjenner den innadvendte siden av meg blomstre, som sørger for at jeg blir allergisk mot alt som heter "small talk". Jeg ga derfor jentene en klem, takket for meg og lurte meg ut av utestedet før jeg rakk å få øyekontakt med noen kjente. Haha, totalt ulikt den ikke-gravide Monica for å si det sånn ;) 


Jeg plukket opp to menn og to små søte jenter på veien hjem, som hadde tilbrakt kvelden hos Martin (samboeren til Linda). Viktor og Celin ble kjørt hjem, og så var det rett hjem i seng for vår del også. Både mann og barn sovnet minutter etter at vi kom inn inngangsdøren, mens jeg har boltret meg til i senga med knekkebrød, melk og macen i fanget. Klar for en liten halvtime for meg selv før det er natta. Enkelte dager er bare fantastiske, og det har denne dagen vært. Jeg har storkost meg. Man bør feire livet og hverandre litt oftere :) God natt!

Ingen kommentarer: