lørdag 29. august 2015

SMIL // På barnas premisser

Denne helgen er så fin. Jeg var litt skeptisk i forkant, siden Nicklas spiller håndballturnering i helgen, noe som betyr at jeg blir mye alene med barna. Formen er varierende og å holde tempoet deres er ikke alltid like lett, men det viste seg å være null problem. Vi storkoser oss og kunne ikke bedt om en bedre helg!! :)


I går var vi på teater sammen med mormor/mamma. Hun inviterte oss med på "Folk og røvere i Kardemomme By" på Ski rådhusteater (superbra forestilling). Det er første gang Mia er med på kino eller teater, så jeg var spent på om interessen var der, men samtidig er hun fast bestemt på at hun selv en dag skal begynne på teaterskole så det var vel kanskje på tide :) Det gikk helt suverent. Hun satt som et tent lys i to timer, helt rolig i stolen sin, og fulgte med med store øyne, mens hun klappet ivrig med til hver sang. Når forestillingen var over ville hun se mer, så det blir definitivt flere teaterforestillinger fremover. Jeg tror vi skal få bestilt billetter til Putti Plutti Pott snart faktisk :) Teo synes også det var veldig gøy, men som den rastløse sjelen han er, tror jeg helst han kunne tenke seg å være scenen å holde showet selv, haha!


I dag har vi hatt en rolig formiddag her hjemme. Husvask har stått på vår timeplan.. Alltid gøy! Når det var vel overstått foreslo jeg at vi kunne dra for å se Nicklas spille kamp, men Teo ville heller at vi skulle ned til Tomter sentrum. Noe som er forståelig, da det er Tomter-dagene denne helgen :)


Det er faktisk første året siden vi bosatte oss her for over fem år siden, at vi har deltatt på Tomter-dagene, så det var definitivt på tide. Fest for barna på dagtid og skikkelig bygdefest for voksne på kveldstid med ulike (nokså kjente) band og masse liv og røre. Jeg har pleid å høre bassen fra sentrum dundre i veggene, men har til gode å delta selv. Nå syklet vi i hvertfall ned - ungene og jeg, og det var helt supert. Der ventet et bittelite tivoli, og begge ungene koste seg maks, mens jeg var ivrig tilskuer (og deltaker i hoppesklia med Mia). Vi møtte naturligvis på mange kjentfolk og spesielt i dag merket jeg hvor utrolig glad jeg er for at vi bor akkurat her :) 


Teo er ute og flyr med kompiser, mens Mia og jeg er hjemme igjen. Vi nyter roen og koser oss med film og soyasjokomelk. Mmm... Min guilty pleasure nå om dagen ;)

Ingen kommentarer: