fredag 18. september 2015

Årets fest

For ett år siden hadde jeg hatt nervene utenpå kroppen i fjorten dager. Det var tid for årets Success Days i Forever Norge, og jeg hadde blitt spurt om jeg ville forelese (en ære) - for over 700 mennesker. Det skal sies at jeg har både sceneskrekk og angst for å prate foran mennesker, men samtidig en drøm om å tørre, så jeg sa ja, og fikk kjenne på panikken i etterkant. Back stage kunne jeg se salen fylle seg opp, og jeg er sikker på at alle som sto rundt meg kunne høre pulsen min. Fåtallet visste at jeg skulle på scenen denne dagen. Det var en hemmelighet jeg hadde holdt tett til brystet, nettopp fordi jeg ikke orket tanken på at flere enn de aller nærmeste skulle minne meg på det i forkant, haha. Da showet ble sparket i gang visste jeg ikke om jeg skulle kaste opp eller tisse på meg, men gjengen bak scenen fikk meg til å holde roen såpass at jeg ikke freaket totalt ut. Plutselig hører jeg konferansieren rope MONICA JENSEN over høytaleren. Nå var det virkelig ingen vei tilbake. Jeg måtte ut og opp på den scenen. 


Jeg startet med å trekke pusten dypt før jeg begynte. Forholdsvis fersk i gamet. Helt fersk på scenen. Det var stort at lille meg fikk lov å dele og være til inspirasjon for så mange andre. Utrolig nok så gikk foredraget veldig veldig fint. Talerkortene jeg hadde med ble brukt lite eller ingenting. Ordene bare falt på plass og det fløt. Da 20 minutter hadde flydd forbi og jeg var ferdig i vinden, kjente jeg på en helt utrolig mestringsfølelse og stolhet. I did it. Jeg gjennomførte, til stående applaus. Det er en følelse som er helt spesiell. Å gå så langt ut av comfortsonen sin foran så mange mennesker.. Ja, det var stort! En rørt og stolt kjæreste satt på første rad, imponert over at jeg våget, gjennomførte og mestret. Den eneste i salen jeg bevisst måtte 100% unngå øyekontakt med under hele foredraget for og ikke miste det helt :)


Nå er det igjen duket for Success Days, og i år skal en i teamet mitt i vinden. Tenk at vårt team sprenger så mange rekorder og jobber så profesjonellt at vi til stadighet blir spurt om vi vil forelese både her og der. Det er virkelig en ære og jeg er så utrolig stolt av oss alle. Jeg har sommerfugler i magen i år også, men det er bare fordi jeg gleder meg sånn til å se flinkeste Eva rocke scenen. Det blir en opplevelsesrik helg, og Success Days er virkelig noe helt spesielt. Forever Norge samles for en helg med festligheter. Ingen jantelov. Alle blir godtatt for den de er. Det er ingen "hallelujastemning" som mange tror, men det er derimot topp stemning. Det er velfortjent annerkjennelse, inspirasjon og dyktige foredragsholdere. Det er musikk, det er humor og det er skyhøy takhøyde. I love it! Jeg skal selv opp på scenen å bli feiret som Soaring Manager (nytt nivå i markedsplanen, som blant annet gir en høyere inntekt), Forever2drive level 3 (ca 8000 kroner ekstra i måneden i tre år som kan brukes på hva jeg vil) og som Eagle (en kvalifisering som tar meg og min familie på en betalt reise til Mexico om kort tid). I tillegg skal mange mange fra teamet opp på scenen å feires for ulike nivåer, og jeg shoppet prosecco til den store gullmedalje i går :) Dette blir morro!!

Så om helgen blir bra? Det er det ingen tvil om! I can´t wait og sommerfuglene blir både større og kraftigere i magen min for hver time som går!

Ingen kommentarer: