tirsdag 8. september 2015

Back2work

Åh, det var så godt å komme hjem igjen. Vi har storkost oss, men ingenting er som hjemme. Etter hundrevis med omkjøringer var vi hjemme sent, sent i går kveld. Trøtte som få. Det første jeg gjorde var å susse på de nydelige, fredfulle barna mine som sov i hver sin seng. Så sa vi hadet til tante Benny og Svigermor, som nok engang har stilt opp som verdens beste barnevakter. Det er godt med familie som alltid er der, på begge kanter. Vi er heldige! Tidlig i morres ble vi vekket av en gutt som hoppet opp i senga og ga oss verdens største morgenklem. Det var tydelig at vi var blitt savnet disse dagene. Han lyste opp fra øre til øre, og sørget for at den trøtte mora fikk energi til å starte dagen på null komma nix. Han gir oss alltid verdens beste velkomst, med sin kjærlighet og herlige omsorg. Fine gutten min! Få minutter senere kom lillemor tuslende inn på rommet, med den nye Elsa-dukka si under armen og håret til alle kanter. Sukk, hun er så nydelig. Hun er morragretten, slik som meg, så der skal man ikke overøse med klemmer før hun har fått opp øynene. Det blir sjelden godt mottatt. Men etter litt skravling var hun varm nok i trøya til å bli susset ihjel av mammaen sin hun også ;) Resten av morgenen vår sto reisegavene og frokost i fokus. De ble godt mottatt, og Mia danset rundt i den nye Elsa-kjolen sin helt fram til det var tid for å dra i barnehagen :)


Når huset var tomt og det bare var meg hjemme, benyttet jeg anledningen til noen timer søvn igjen. Jeg kan si hva jeg vil, men det merkes at det vokser et lite menneske inni meg. Selvom energien er mer på plass nå enn for noen uker siden, er behovet for søvn større enn hva det var før. Da er det ekstra godt å ha mulighet til å hente seg inn uten problemer. Resten av dagen har gått med til jobb, og det var så deilig å få oversikten igjen og være 100% back2work. Det er godt å ha en jobb man gleder seg til såpass at det nesten kiler i magen når man setter seg ned med kaffekoppen, skrur på macen og åpner planboka. I love it! Nå er jeg sånn passe ajour, og skal ta meg en rask dusj før jeg henter barna. SUNN mat står på menyen i dag, etter flere dager med biff, pomfritt og løksuppe, haha! I cant wait!

Ellers må jeg vise fram den nye kaffekoppen min, som jeg fikk fra Eva, en kjær kollega. I jobben vår så veileder vi først og fremst mennesker til å oppnå deres drømmer - små og store. Noen drømmer om en god økonomi, mens andre drømmer om mer tid hjemme. Veldig mange drømmer også om å bli sett og få annerkjennelse for jobben de gjør. Det er nemlig veldig veldig mange som aldri opplever det i arbeidslivet ellers, noe som er vanvittig synd. Dette er et behov de aller fleste av oss har. For at vi skal kunne veilede, hjelpe og være en støtte, må vi være positive og fokusere på muligheter fremfor begrensninger. Det skal denne koppen minne meg på. Det positive :) For selv når livet stormer og motgangen er tilstedeværende, så er det alltid så mye positivt å fokusere på også. Livet har slått meg i trynet mer enn én gang, så det vet jeg alt om, og det har jeg vokst enormt på. Ved å fokusere på det positive, puste, ta én dag av gangen og lære seg å se mulighetene, får man det så mye bedre med seg selv - og det er en viktig egenskap for å nå målene sine. Det er noe man lærer seg etterhvert som man går veien, slik at man igjen kan lære det videre. Ja, jobben vår går ut på så mye mer enn coaching. Å anbefale produkter vi selv sverger til er en stor del av kaka, men hjertet mitt ligger først og fremst hos de mange ulike menneskene - muligheten til å hjelpe dem opp og fram. Ikke minst personlig. Tusen takk for koppen, Eva. Kaffen smaker enda litt bedre nå - og du er super!


Nei, nå får jeg slenge meg rundt og få hentet barna. Jeg har lovet dem filmkveld (ettermiddag), men vi får se om de har tid til det. Så lenge sola skinner er det stort sett mye annet som frister fremfor TV-tid, og det er jo helt greit ;) Vi snakkes!

Ingen kommentarer: