onsdag 2. september 2015

Det evige spørsmålet // Kroppen forandrer seg

What to wear?

Flere gravide som kjenner seg igjen, kanskje? I forrige svangerskap var jeg veldig opptatt av og ikke "miste meg", så jeg levde stort sett i jeans og gensere som viste former. At jeg var nyforelsket hadde nok også sin innvirkning. Da ønsker man jo å se fresh ut for kjæresten til enhver tid. Det vil jeg selvsagt nå også, men denne gangen er det litt annerledes. Jeg er mer på farten, jeg får oftere kynnere og jeg kjenner at jeg er mer sliten i kroppen enn hva jeg var da. Å ha det comfy er derfor førstepri. Samtidig har jeg et behov for å føle meg fresh, og er stadig på søken etter gode, fine klær for gravide. 

Nå om dagen lever jeg i leggings

I forrige svangerskap brukte jeg veldig mye klær fra HM, men de er dessverre ikke slik de en gang var. Nå sklir buksene av meg og genserne sklir opp. Kjempefint når hele tøykanten på buksa vises, samtidig som den henger som en pose i rumpa. Det er ikke synonymt med fresht i mine øyne. Jeg lurer derfor på hvor du kjøper dine gravidklær? Jo flere tips, jo bedre. I need it!

I dag har jeg trasket (les: småløpt) rundt på Ski storsenter på jakt etter passende antrekk. Endte forøvrig opp med bare klær til ungene. Blir det ikke ofte sånn? Vel, jeg jaktet egentlig på fine høstklær til meg selv, og ikke minst sommerklær til de late dagene vi skal tilbringe i Miami og Mexico om kort tid. Det siste var bare å glemme. Bikiner var for små, t-skjortene for trange og utvalget for lite. Lette sommerkjoler, bikinier med god hold og fin passform, søte sommertopper som ikke sitter som lim på kroppen - ja, alt dette står på min ønskeliste. Det er nok litt feil tidspunkt på året, men noe må man vel kunne få tak i?! Som nevnt, jeg blir uendelig takknemlig for alle tips dere vil dele om nettbutikker, klesplagg og deres favoritter :)


Det er ikke alltid like lett å være gravid. Ja, klær er bare en bagatell, men det er samtidig frustrerende å aldri føle seg vel i antrekkene man går i. Det kan vel enhver jente forstå. Jeg tror også at behovet for å føle seg vel i klesveien er litt ekstra stort disse månedene av livet. Kroppen forandrer seg så mye på kort tid, og det kan til tider være hardt å svelge. Kiloene kommer snikende på, cellulittene popper opp både her og der, rumpa blir breiere enn den tidligere har vært og puppene er så store at det bare ser vulgært ut - hvertfall i mitt tilfelle. Men selvom hvert svangerskap etterlater seg sine spor, sitter man igjen med verdens beste premie som får deg til å forstå at kroppens endringer i svangerskapet faktisk var helt nødvendig for å kunne bære fram akkurat dette barnet. Det er jo aldri noen tvil om at det er verdt det. Vakre gravide ser jeg overalt hvor jeg snur meg. Jeg må bli flinkere til å se meg selv, for den voksende magen kommer jeg til å savne senere. Det vet jeg. Den er jo så fin. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får oppleve dette. Ikke bare én gang, men tre. Det er absolutt ingen selvfølge. Så nå gjelder det å nyte tiden. Ta seg tid til å føle, tenke, huske og virkelig sette pris på - men aller helst med klær på ;)


3 kommentarer:

Ragnhild sa...

Den tightsen der så digg ut! Hvor har du kjøpt den Monica? 😃

Anonym sa...

Prøv Asos Maternaity.
http://www.asos.com/women/maternity/cat/pgecategory.aspx?cid=5813&via=top

Stort utvalg og både mer sommerlige og vinterklær. Og fine badedrakter for voksende mager :)

Monica Jensen sa...

Ragnhild:

Den er faktisk fra HM, hehe. En av få gravidplagg derfra som faktisk er gode :) :)