onsdag 9. september 2015

Energipåfyll? Ja takk!

I dag har vært en sånn dag der energilagrene ble fylt på da jeg trodde det var umulig. Etter tre timers søvn i natt, og to krampetimer på sofaen i dag formiddag, trodde jeg ikke at det var mulig å hente fram noe energi i det hele tatt, men det var helt fram til jeg satt godt plassert på Jordbærpikene i Moss med min nye kollega tvers ovenfor meg. Sånne møter inspirerer meg til å holde koken på tøffere dager. Sånne møter gir meg energi. Sånne møter minner meg på hvor høyt jeg setter pris på jobben min. 

Det er en glede å høre hva andre drømmer om, hva dem ønsker her i livet, samtidig som du ser dem får stjerner i øynene mens dem prater.At de viser meg den tillitten ved å dele setter jeg alltid stor pris på. Janteloven legges bort. Vi bare er sammen, uten negativitet og skepsis - og praten går deretter. Så bryter vi ned drømmene til mål, og målene til små delmål, og så legger vi en plan mot de første delmålene. Som min ungdomsskolelærer alltid sa; "Ta lyktestolpe for lyktestolpe, da ser det brått ikke så umulig ut!" Du kan se de får en liten aha-opplevelse. Det er trossalt ikke rakettforskning vi driver med. Vi bygger relasjoner. Vi bygger opp mennesker. Vi fokuserer på og anbefaler produkter som kan bidra positivt i så mange hjem. Noe veldig mange gjør i hverdagen generelt uten å tenke spesielt mye over det. 


I dag har jeg hatt planmøte med Line Merethe som er helt fersk FBO. Hun har sittet på gjerdet lenge, men nå var timingen rett for henne. Vi hadde god kjemi og timene fløy i godt lag. Jeg dro fra møtet med en ny giv, og gleder meg til å følge Line Merethe mot hennes mål - som bare ble større og sterkere etterhvert som praten gikk :) Vi spiste en god lunsj, gikk gjennom hennes spørsmål og pratet også om livet utenfor jobb - noe som i de aller fleste tilfeller bidrar til å være vårt største "hvorfor". Nemlig familien. Uten et hvorfor er det vanskelig å vite hvordan.

Jeg legger meg altså i kveld med et smil, etter en flott dag, der overskuddet kom krypende sammen med en ny kollega, som igjen sørget for at jeg var en oppegående og glad mamma gjennom hele ettermiddagen. Vi brukte forøvrig ettermiddagen ute i sola, og jeg fikk tatt rotta på alle edderkopper på terrassen med hageslangen. Snakk om terapi ;) Satser på litt mer søvn i natt, så er jeg mer enn klar for møte med noen veldig nære og kjære kollegaer i morgen, i vakre Son. Vi sees!

1 kommentar:

Line Merethe sa...

Tusen takk for en kjempe deilig og inspirerende dag Monica! Du er ei jeg virkelig ser opp til, og du er så utrolig flink i det du holde på med. Tusen tusen takk! Jeg gleder meg!! :)