søndag 6. september 2015

Foreverlifestyle

Nok en dag i Paris nærmer seg vel overstått, og vi er tilbake på hotellrommet, før vi litt senere i kveld skal videre ut å spise. Da skal vi utforske området vi bor i nå; Sacre Coeur og Montmartre. Vi har nemlig hørt så mye fantastisk om akkurat dette området, så vi må absolutt bruke litt tid i nabolaget :)

I dag møtte vi en fantastisk gjeng ved Louvre. Våre veldig gode kollegaer, som også er på reisefot i Frankrike i disse dager. De kom direkte fra sykkelferie i Champagne. Det ble naturligvis noen glass champagne på gjengen, før vi tuslet videre ned til latinerkvarteret for litt deilig fransk lunsj. Endelig et måltid som virkelig leverte. Jeg er mett og god enda :) Det er godt å være Forever Business Owner i Frankrike. Livet er deilig!


Vi fikk gått nok i dag også, og det er så deilig å tusle rundt uten mål og mening, hånd i hånd med kjæresten. Tid til å snakke sammen. Tid til hverandre. Uten noen forstyrrelser. Alle burde være flinke til å prioritere tid til hverandre. Pleie forholdet. Det er den beste gaven du kan gi dine barn; å ta vare på forholdet og hverandre. Derfor er det vel undt med en kjærestetur i ny og ned. Vi føler oss i hvertfall som nyforelskede turtelduer nå, og det tror jeg syntes der vi sto og kysset, fniste og kysset litt til, mens hengelåsen med våre navn på ble hengt opp ved Seinen. En symbolsk handling som er et must for alle kjærestepar som besøker Paris. Blir ikke hengelåsen klippet av, kan det jo være vi ser den neste gang vi besøker byen :)


I morgen kveld går turen hjemover, og jeg gleder meg som en unge på julaften til å susse på barna. Samtidig skal jeg passe på å nyte dette siste døgnet da det bare er oss to. Ingen klokke som må følges. Ingenting vi må gjøre. Vi gjør bare akkurat det vi føler for, og nyter hvert øyeblikk av det. Med nummer tre på vei blir det nok en stund til neste kjæresteweekend, og med det i bakhodet er det ekstra lett å sette pris på disse dagene, hverandre og vakre Paris :) Vi koser oss!

Ingen kommentarer: