tirsdag 15. september 2015

Gullkorn fra barnemunnDisse to luringene av noen barn jeg har, hender det har noen gullkorn på lager, som barn flest. Av og til deler jeg noen av gullkornene på facebook, men det er sjelden (les: aldri) jeg deler dem her. Siden jeg nå sitter klar og egentlig skal gjøre regnskap med øynene på gløtt, så er jo det perfekt anledning for et aldri så lite blogginnlegg i stedet ;) Prokrastinering, folkens! 

Etter å ha flydd mellom soverommene i godt over én-og-en-halv-time, hentet vann, skiftet bleie og hentet enda mer vann, setter jeg meg godt til rette ved kjøkkenbordet for å begynne på regnskapet etter en lang dag på farten.. Da hører jeg fra rommet til Teo: "Kan du lukke døra mi inntil?" Meg: "Nei, det kan du gjøre selv!" Teo: "Fint det! Fint med en mamma som ikke gjør noen ting. Babyen i magen kommer sikkert til å støve bort han!" Åh, barn -hjerte-

Samtale mellom mor og sønn: - "Mamma, kan du bytte navnet mitt til Teo Torpedo?" - "Haha, nei?!" - "Hvorfor ikke?? -totalt overrasket- Det er jo så fint!"

Teo har lyst på større bil... - "Kan dere ikke væææær så snill få 4 barn." - "Nei, det tror jeg hadde vært ganske slitsomt. Det er jo ikke sånn at dere er så flinke til å høre etter!" - "Nei, men kanskje de er flinkere!" Selvinnsikt i hvertfall, da ;)

Nå skal jeg flytte fokuset tilbake dit det burde være, på regnskapet, så jeg blir ferdig før leggetid. Alltid i siste liten gjøres det, sent på kvelden. Jeg burde snart lære :) Apropos gullkorn.. Jeg glemmer aldri den dagen da Teo fortalte kompisgjengen at han skulle bli storebror igjen, og en av dem utbrøt, med store øyne; "Hvem sin pung kom den babyen fra a?" Barn ass, haha!

1 kommentar:

Fru Jacobsen sa...

Haha, de er så gode disse to skjønningene dine <3