onsdag 23. september 2015

How are you?

God morgen!
Nå sitter jeg i senga, lysvåken, og klokken er ikke seks engang. Teo har allerede vært våken i over en time. Mia og Nicklas sover heldigvis enda, men jetlag merkes godt, og klokken 21 i går kveld var det helt stille i leiligheten vår - alle sovnet i det hodet traff puta. Det fører hvertfall til gode rutiner for et B-menneske av en småbarnsmor, haha!

Tenk, nå er vi her. I Florida, USA. Jeg har hele mitt liv drømt om å oppleve USA, og selvom vi kun får en liten smakebit denne gangen, gir det mersmak. Jeg gleder meg vilt til vi kan ta med barna på roadtrip i California, se Grand Canyon, til Disneyland i Orlando, tilbringe netter i Key West og til shopping i New York - alt til sin tid. Så mange drømmer og ønsker, og gradvis skal dem gå i oppfyllelse. Opplevelser har alltid stått høyt på min liste!


Det stemmer det jeg har sagt før; jeg har funnet et lite stykke USA i jobben min i Forever Living. Imøtekommende og åpne mennesker. Det er virkelig noe helt for seg selv å omgåes slike mennesker, og her er det mange av dem. Annenhver person som går forbi deg på gata smiler til deg og sier "how are you?". Først ble jeg litt satt ut(!). Forventet de et svar eller hva...? Jeg er vant til nordmenn som ser dumt på deg hvis du smiler til dem. Nordmenn som titter ned i bakken og unngår øyekontakt. Nordmenn som er så opptatt av seg selv at de ikke ser mennesker rundt dem. Nordmenn som dømmer, fremfor roser. Her smiler alle. Alle slår av en prat med deg, og det er så himla lett å bli positivt påvirket av deres energi. Jeg får lyst til å klemme dem hele gjengen! Glem Europa. USA må stå oftere på listen over reisemål. Jeg har falt pladask - og jeg vil dra med meg hele familien min hit. Jeg vet dem hadde elsket å være her!


I dag har vi leid bil sammen med Maja og Jørn. Vi skal se mer av Miami. Det er jo så sinnsykt stort her og avstandene er enorme, så en bil er faktisk et must når man reiser hit. Bilen har vi helt fram til vi skal på flyplassen, og det er betryggende synes jeg, for barneseter i taxier eksisterer ikke - og takket være leiebilen kommer vi oss trygt til flyplassen også. Hadde det ikke vært for at praktisk slår sporty denne gangen, hadde vi leid en fet mustang eller noe. Ah, drøm! Det får bli neste gang ;)

Nå skal kaffen kokes og frokostbordet dekkes. Vi har en lang dag foran oss, og store og små gleder seg til å se mer av Miami. Kanskje vi ender opp i Everglades på alligator/krokodillesafari? Eller i løveparken? Tiden vil vise. Det er jo såå mye å se og oppleve her!

Ingen kommentarer: