torsdag 17. september 2015

Høsten - tiden for forandringer

Regnet plasker ned ute og man kan bli relativt lei, men jeg føler jo at dette er litt av sjarmen ved høsten. Det nitriste været, barn som hopper i sølepytter, varme kopper med kakao, stearinlys og de gode middagene. Jeg blir mer og mer glad i høsten for hvert år, og siden jeg om kort tid vet at sommeren igjen venter på oss, tviholder jeg fast i de hyggelige kveldene nå før avreise :)


Jeg begynner å trives i hjemmet mitt igjen. I leiligheten jeg har elsket i over fem år. Jeg har lengtet sånn etter en enebolig, og i stedet for å skape dette hjemmet akkurat slik jeg ønsker å ha det, har jeg skrevet ting på ønskelisten som skal handles inn den vakre dagen da huset er på plass. Det har ført til at jeg har blitt mer og mer lei av hjemmet vårt. Jeg vet hva slags stil jeg ønsker å ha her hjemme, og jeg har ingen intensjoner om å vente lenger. Vi må trives her og nå, og så får eneboligen komme når den kommer. Flere ting har blitt krysset av på ønskelisten de seneste dagene. Stuen mangler en liten forandring, så er den så og si komplett, og da gjenstår soverommet vårt. Jeg gleder meg! Perfekt tidspunkt for forandringer er høsten, og jeg klarer nesten ikke vente lenger :) Dette er jo også snakk om møbler og interiør, som flyttes videre i vårt nye hjem etterhvert!

Jeg la ut bildet på instagram, der jeg skrøt av voksentid. Få minutter senere hadde jeg selskap av en liten tuppe på 2 år som ikke klarte å finne roen. Haha, er ikke det typisk? Etter litt kos i armkroken sovnet hun, og nå står kjæresten på kjøkkenet og lager kveldsmat til frøken preggo. Han er så snill med meg. Det blir en episode av favorittserien før leggetid, og så håper vi på en rolig natt. Mia holdt oss ikke våken i natt, men jeg holdt visstnok Nicklas en del våken - med sinnsyke latterkuler natten igjennom. Må ha vært litt av en drøm!

Vel, nå er det voksentid. Det skal nytes!

2 kommentarer:

Ragnhild sa...

Hvilken serie ser dere på? Jonas og jeg er akkurat ferdig med nok en serie! Trenger tips til ny :)

Monica Jensen sa...

Haha, nå ser vi SOA for andre gang. Nicklas har en tendens til å sove når vi ser på serier, så var mye han hadde gått glipp av, og jeg er jo hekta :P