tirsdag 1. september 2015

Laptoplifestyle


Sitter du og hopper i sofaen når det er månedsavslutning på din jobb du også? :) Fytti katta, såå mange i teamet når sine store mål og delmål, og det er så utrolig givende og fantastisk (ja, innimellom også veldig følelsesladet) å følge dem på veien, for så og se dem ta seiersdansen over målstreken. Det er ingen tvil om at mange craver etter suksess, anerkjennelse og en økonomisk lettere hverdag. Det kan dem oppnå i Forever living, pluss så mye mer :)

Dette ble nok en KANONBRA måned, og jeg kan faktisk ikke få sagt det nok; I love my job! Nå har jeg vært Forever business owner i akkurat 2 år. Tenk, for to år siden startet jeg på denne reisen som har forandret livet mitt (vårt) så drastisk til det positive. Hverdagen har blitt lettere. Troen på meg selv har økt betraktelig, og selvfølelsen min har blitt bra. Jeg har lært mye om meg selv, og jeg har lært mye om mennesker generelt. Jeg føler meg FRI. Det er en følelse det er vanskelig å beskrive med ord, men jeg håper så mange som mulig får oppleve den følelsen, for den er helt unik. 

Forever Living har gitt meg så mye. Selvsagt har jeg jobbet for det, og ingenting er ufortjent, men dette er et selskap som gir så vanvittig mye tilbake for din innsats, med det mest lukrative bonussystemet i verden. Står du på og gjør jobben, vet du akkurat hva du får, og det er utrolig motiverende. Du jobber for å bygge opp ditt eget foretak, men kan samtidig jobbe i team og kjenne på gleden ved å ha gode kollegaer. I løpet av disse to årene har jeg opparbeidet meg en fin bilbonus på hele 8000 kroner ekstra per måned som jeg kan investere i akkurat det jeg ønsker (vi valgte å kjøpe en etterlengtet familiebil i fjor sommer). Jeg har fått flere gratisweekendturer for to til Gøteborg, med alt inkludert. Jeg har fått et fantastisk opphold i Singapore for to på et av verdens fineste luksushotell, der vi attpåtil fikk utdelt et visakort med lommepenger. Forever Living gir meg og min familie mulighet til å se verden, og allerede om tre små uker reiser vi til Miami og Mexico, for deretter å oppleve Sør-Afrika på vårparten. Altså.. Pusten blir slått ut av meg. Økonomi er alltid et tabuemne å ta opp. Man skal ikke prate om penger i Norge, spesielt ikke hvis man har jobbet for dem, men hvis man takler tabuemner; Inntektsmulighetene i Forever Living er enorme, og jeg har opparbeidet meg en inntekt jeg aldri i verden trodde var realistisk at lille meg kunne oppnå på to korte år. De økonomiske bekymringene som hang over hodet vårt for to år siden er heldigvis i dag historie, og jeg kan ikke forklare hvor mye det betyr for oss. Jeg utviklet en reell postkasseangst når bekymringene rundt det økonomiske var som verst. I dag er heldigvis det et tilbakelagt (men ikke glemt) kapittel, som bidrar til ekstra motivasjon mot nye mål.

Det beste av alt er at jeg ikke opplever disse godene alene. Jeg har ikke tall på hvor mange i teamet som har oppnådd store mål og stor suksess, på kortere tid enn meg. Jeg er så vanvittig stolt av dem alle, og jeg unner dem hver eneste gode som kommer deres vei. Har man en sterk drivkraft er det ingen som kan stoppe deg. Vet man hvorfor, er det lettere å forstå hvordan. Mange av mine kollegaer vet hvorfor, og derfor har dem også knekt hvordan på relativt kort tid. Å lykkes selv er én ting, men å se andre lykkes og følge dem på deres reise er noe helt annet. Det er ikke sjeldent jeg blir rørt til tårer av pur stolthet!

Jeg brenner like sterkt for jobben min i dag. Viss ikke sterkere. Dette er bare begynnelsen på reisen, og jeg har store mål for de kommende årene. Ett av dem er å bygge opp en global business. Jeg er så vidt i gang, og det kribler i magen bare av å tenke på det. Når man lever laptoplifestyle er wifi alt jeg trenger for å jobbe utenlands. Et annet mål er å hjelpe flere mennesker til å oppnå de samme godene jeg nå selv har.

Muligheter, folkens, dem er det nok av - man må bare gripe dem. Når man først våger å gripe dem kan livet bli så himla morsomt. Ikke la hver dag være lik. Ikke forvill deg inn i de evige rutinene. Ikke bruk dagene til å kjede deg. Gi deg selv utfordringer, sett deg mål, finn noe du brenner for og stå på ditt. Gjør det du kan for å ha det bra. Ordentlig bra. Man lever bare én gang. Så, hvor ønsker du å være om 2 år? Der du er i dag? Det ville ikke jeg, så jeg tok tak i muligheten jeg hadde foran nesa mi på det tidspunktet, og det har jeg aldri angret på :) Kan jeg, kan hvem som helst. Ja, faktisk!

Der rundet klokken midnatt. En ny måned er i gang, og jeg tar kvelden. Sov godt, tittere! Denne dagen har vært helt FANTASTISK!

Ingen kommentarer: