søndag 27. september 2015

Luksus i Cancun

En liten hilsen fra Cancun :)


Det har vært stille fra min kant noen dager, men så har det også vært Eagleretreat, med mange kollegaer, sosiale sammenkomster og annet gøy. Da flyr fort tiden av sted!

Når vi gikk ut av flyplassen i Cancun, slo varmen mot oss som en vegg. Palmene prydet uteområdet og stemningen var god. Forever Living sparer ikke på noe, så luksusen var tilstedeværende fra første øyeblikk. Vi ble plukket opp av sjåfører som sto klare til å ta oss i mot. Femten minutter senere var vi ved hotellet. Bagasjen vår ble hentet av pikkoloer, og vi ble ønsket velkommen med blomster og varme kluter til ansikt og hender. Når vi gikk inn i lobbyen sto mat, drikke og goodiebags klare. Slik har resten av oppholdet våres også vært; alt er betalt og vi blir godt ivaretatt. Mat og drikke tilgjengelig når og hvor som helst, fantastisk mat, mange ulike valgmuligheter og et paradis for de minste, med femten ulike basseng, vannsklier, surfebølge, etc. Ja, det er fint her!

I dag reiser de fleste av kollegaene våres enten hjem eller videre for nye opplevelser. Vi har booket oss inn på dette hotellet helt til fredag. Planene er mange, men været er ikke helt på vår side - det eneste man ikke har noen kontroll over. Det siste døgnet har det regnet mexicanstyle. Jeg har aldri vært borti så store vannmengder. Nå blåser det fælt, og vi ser det lysner så vidt det er bortenfor hotellområdet, så vi håper vi er litt heldigere de neste dagene. For når man tilbringer dagene i et sommerparadis er det litt begrenset med aktiviteter når himmelen åpner seg, til tross for enorme lekerom, spaavdeling og shoppingmuligheter innendørs. Tvi tvi! Vi får uansett gjøre det beste ut av situasjonen :)


Det er flott her. Det er det ingen tvil om. Selvom vi enda bare har rukket å se en brøkdel av hva Mexico faktisk har å by på. Allikevel forelsket jeg meg såpass i USA og Fort Lauderdale at det skal mye til for å slå det. Hva kan jeg si? Jeg følte meg "hjemme", og det var definitivt ferie mer i min smak. Jeg kan nesten ikke vente med å oppleve nye byer og steder i USA, og kunne vi tatt et valg akkurat her og nå hadde vi satt oss på første fly tilbake igjen for å kjøre bil opp til Orlando. Heldigvis kommer det flere muligheter, og nå skal vi nyte dagene her. Så fort det blir oppholdsvær skal vi utforske området mer og booke et bad med delfinene :) Vi koser oss altså, hvis det var noen tvil!

1 kommentar:

ANGELA sa...

Dette hørtes fantastisk ut. Jeg elsker også USA og kan nesten ikke vente med å reise tilbake <3