fredag 4. september 2015

Nytt reisemål // Paris

God morgen :)

Nå har jeg akkurat sendt mann og barn ut av døren. Med tårer i øynene i dag. Litt senere reiser Nicklas og jeg til Paris. Dette er en tur han har overrasket meg med, og jeg har sett sånn fram til denne helgen med han. Fortsatt gleder jeg meg enormt, men det er så vemodig og trist å si hadet til barna. Kall det gjerne bittersøtt. Jeg regner med flere kan kjenne seg igjen i det? Å vite at man skal være en flytur unna dem gjør vondt i mammahjertet og det er umulig å holde tårene igjen når følelsene, bekymringene og savnet tar overhånd - allerede før dem har gått ut av døren. Det hjelper nok heller ikke på det faktum at jeg har flyskrekk, som slår meg ekstra hardt i bakhodet de gangene jeg reiser uten barna. 

Fra vår forrige reise i våres // Singapore // For en opplevelse

Dette er den tredje utenlandsturen vi er på siden Mia ble født (hvis vi ser bortifra Gøteborg), og standard hver gang er at Nicklas forlater heimen med et smil, mens jeg forlater heimen tårevåt. Det er alltid godt å få masse tid med kjæresten i en ny og spennende by. Også Paris da. Jeg har drømt om å oppleve denne romantiske byen i så mange år. Samtidig er det vondt å reise fra barna sine, selvom man vet at de er i de beste hender. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å tråle Paris´ sine gater opp og ned for å finne de fineste reisegavene til barna (Mia har allerede nevnt at hun ønsker seg en prinsessegave), før skuldrene senker seg, god mat nytes, byen oppleves og jeg forsvinner inn i kjæresteboblen :) 

Har noen av mine lesere opplevd Paris før og har noen tips å dele? Noen restauranter vi må oppleve? Noe vi se (forutenom det åpenbare)? Min plan er å senke skuldrene, nyte maten, livet, kjæresten og byen. Bare kose meg! Men først må jeg pakke.... Alltid i siste liten ;)


// Instagram: monicajensenno // Snapchat: monix87. Følg meg gjerne.

1 kommentar:

Véronique sa...

Jeg anbefaler dere å ta en tur opp til Eiffel tårnet og Triumfbuen (bare trapper), Sacré Coeur. Ikke glem at eldre franskmenn ikke snakker engelsk.