lørdag 5. september 2015

PARIS

For en fantastisk by Paris er! 


I dag føler jeg virkelig vi har fått utforsket byen, i og med at vi har gått fra Sacre Coeur (her vi bor) til Eiffeltårnet på kryss og tvers. Jeg liker nemlig å gå etter magefølelsen, haha. Nicklas, som er litt mer den fornuftige typen, tok derimot til slutt opp kartet og sørget for at vi kom oss på riktig vei. Flere timer på beina ble det i hvertfall i dag, og vi har fått sett hjertet av Paris og ikke minst utallige butikker. Hoho, her er det en drøm å være for de shoppinginteresserte, men vær obs; prisene er så høye at du må i såfall bare lukke øya og dra kortet. Eksklusive merker på rekke og rad :)


Jeg har lenge drømt om Mulberry Lily. Det skulle være min gulrot når jeg oppnådde Chairmans Bonus. Det er det en god stund siden jeg gjorde, men Mulberry fantes ikke i Singapore, og tiden har gått og det har blitt bortprioritert. Det er jo snakk om ganske mange tusen for en enkel (men så fantastisk) veske. Nå sto vi brått midt i en Mulberry forretning, med Lily mer eller mindre i hånden min. Nicklas var klar i talen; "Den fortjener du, kjøp den!" Så da gjorde jeg det :) Det er en fryd å ha den med i veskesamlingen min, og den skal bli godt brukt og godt ivaretatt. Endelig var drømmevesken i boks. Den store versjonen av Lily - helt pefekt!


Nicklas har også fått shoppet litt. Den mannen har seriøst ingen jakker, men i dag fikk han kjøpt seg en skinnjakke som satt som et skudd. Det bør være et obligatorisk plagg for alle menn spør du meg. I tillegg gikk vi litt bananas i en stor og flott lekebutikk. Vi håper barna blir fornøyde med innkjøpet. En ting er sikkert; prinsessegaven er på plass til Mia :) Åh, jeg savner dem! Borte bra, men hjemme er definitivt best!


Nå har vi akkurat kommet tilbake på rommet. Kynnerene ble hyppigere og beina verket. Da var det godt å hoppe i en taxi som tok oss tilbake til Sacre Coeur. Nå ligger vi rett ut begge to. Nicklas koser seg med en (flere) øl, og litt senere skal vi finne en koselig restaurant for litt deilig mat. Så langt har maten faktisk ikke innfridd, men jeg håper vi bare har vært uheldige. Jeg har jo vært i Frankrike tidligere, og det var i hvertfall en smaksopplevelse :)


Livet er herlig. Storbyferie er midt i blinken. Kjærestetid er gull verdt. Vi sees!

Ingen kommentarer: