fredag 18. september 2015

Reisefeber


Nå kjenner jeg reisefeberen begynne å ta tak i meg. For å være helt ærlig så har jeg ikke sett spesielt fram til denne reisen de siste ukene. Formen har vært så som så, og jeg har ikke følt meg helt komfortabel med å reise såpass langt til en ny verdensdel. Nå, etter å ha lyttet til kroppen i noen dager, føler jeg meg mye bedre. Det er grått og trist ute, slik høsten ofte er. Barna er spente, og Mia forteller alt og alle at hun skal fly til Miami og Mexico og at der skal hun bade masse i basseng sammen med mamma - det skal sies at hun er en landkrabbe akkurat som meg, så jeg er spent på om det blir så mye bading som hun skryter på seg ;) Nå som avreise nærmer seg kjenner jeg at det begynner å kile litt i magen min også, og i dag startet vi dagen med reisedans over at det var siste skole-og barnehagedag før ferien. Barna lo og begge forsto nok hvor nærme det faktisk er nå :)

Jeg har drømt om USA så lenge, og om få dager skal jeg få oppleve en bitteliten bit av det. Jeg er sikker på at det vil gi mersmak, og jeg gleder meg til mange turer over atlanterhavet med barna når de blir eldre for å oppleve og se mer. Jeg har funnet et lite stykke USA i jobben min, der mennesker smiler til hverandre, virkelig heier på hverandre og hjelper hverandre - og nå gleder jeg meg til å oppleve Fort Lauderdale og Miami i noen dager, før vi reiser videre til Cancun. Ryktene sier at plassen er magisk, så dette må jo bare bli bra :) 

Jeg har reist med barn mange ganger, men aldri på en så lang reise. Uansett hvordan man vender og vrir på det, så er det slitsomt å reise med barn. Jeg blir rastløs selv på en 2-timers flytur, så hvordan en familie på fire skal komme seg gjennom en 9 timers flytur med vettet i behold kan bli interessant ;) En gave til flyturen er handlet inn, som de får når utålmodigheten tar tak i dem underveis. Det er vel like mye en gave til oss foreldrene, men at barna kommer til å hoppe i taket er det ingen tvil om. Ellers er det viktig å pakke med litt snacks, frukt, bøker, kortstokk og tegnesaker. Jeg skal på en siste shoppingtur i dag, for det blir det ikke mye tid til i helgen. Vi har nemlig en fullstappet helg foran oss, men mer om det i et annet innlegg :) Jeg skal også finne fram sommerklær til store og små og for én gang skyld ikke pakke i siste liten. Sånn som når vi reiste til Paris, og jeg pakket kvarteret før vi dro ut døren her hjemme. Aldri igjen, haha!

Jeg vil avslutte med å ønske alle sammen en GLAD dag. En kollega kommer innom på kaffe om en times tid, så jeg skal få hoppet i dusjen og startet dagen :) Sees!


Ingen kommentarer: