tirsdag 1. september 2015

That autumn feeling

Lånt fra @mittlilleglimt på instagram

Da jeg var yngre stjal denne tiden av året så mye energi fra meg. Det var akkurat som om jeg opplevde en liten høstblues fordi sommeren og de varme dagene var over, men for hvert år som går nå blir jeg bare mer og mer glad i denne årstiden. Det er noe magiskt ved høsten. Den friske luften, de nydelige fargene, de mørke kveldene og innekosen som følger med. Jeg får behov for å styre mer i hjemmet, og kjenner på en helt spesiell ro. Alle årstider har sin sjarm, men spesielt September/Oktober vekker mange gode følelser i meg :)

At regnet høljer ned plager ikke meg på denne årstiden, men jeg har selvsagt i bakhodet at barna er mye utendørs i løpet av sin dag, og selvom det alltid er stas med sølepytter er det vel få barn som virkelig elsker å tilbringe timer ute i møkkaværet?! Da er det ekstra deilig å bli hentet litt tidligere, tenne stearinlys og få servert en varm kopp kakao mens man pusler med leksene. Når kulden virkelig kommer, er det heller ikke rent sjelden vi starter dagene med kakao og rundstykker. Det gjør det litt lettere for både små og store å komme seg opp om morgenen, til tross for mørket. Til og med jeg kan være en morgenfugl da ;)

Dette er også tiden for skinnjakker, kåper, myke skjerf og tøffe boots. Stilen som følger med høsten setter jeg kanskje litt ekstra pris på som gravid. På tampen av sommeren var dagens prosjekt å finne noe som passet i skapet, og jeg forbannet sola som varmet, for verken shorts, kjoler eller topper satt noe fint på (jeg må med andre ord gjøre noen innkjøp før vi reiser til Mexico..). Vel, nå er jeg i hvertfall i mitt ess, og bruker klær jeg føler meg vel i. Jeg kan pakke meg godt inn i cardigans, vester og jeans, og trives godt med det. Jo mindre hud, jo bedre, haha. Jeg håper med andre ord at høstværet er kommet for å bli :)

I skrivende stund sitter jeg i sofaen under pleddet og hører på regnet. Kjæresten er på trening og barna sover. Det er helt stille her hjemme, og regnet på utsiden av vinduet får meg til å slappe av. Høsten skal nytes, med det varierende været og den deilige luften, for før vi vet ordet av det er det vinter, slafs og søle. Grøss...! 

Lag dere en fin kveld!


2 kommentarer:

Malin sa...

Deilige høsten!! 🍃🍂🍃🙏🏻🍃🍁🍃

Monica Jensen sa...

Ja, I love it <3