torsdag 24. september 2015

Uke for uke // 21


Termin:
2. februar er forventet ankomst, og av en eller annen sprø grunn føler jeg at jeg føder noen dager før termin denne gangen. Har skikkelig på følelsen av at han blir et januarbarn. 

Magebilde:
Kula vokser i rekordfart om dagen :)

På vei:
Jeg har egentlig ikke oversikt over hvilken dag det er i dag, haha, men jeg er i svangerskapsuke 22. Mener jeg er 21+3 dager på vei akkurat nå.

Kjønn:
Vi venter gutt nummer to, og det synes hele familien er stor stas :)

Navn:
Vi omtaler han som Baby M - akkurat slik vi gjorde med Mia når vi ventet hun. Barna omtaler han ved hans fulle navn :)

Aktivitet innenfra:
Endelig kjenner jeg masse bevegelser hver eneste dag, og det er ekstra betryggende når vi er på reisefot.

Babyens leie:
Han er nok på kryss og tvers.

Innkjøp til babyen:
Jeg rasket med meg praktiske ting som hånklær, gulpekluter og sengetøy her om dagen. Haha, det har vært det første innkjøpet i alle tre svangerskapene. 

Utstyr som mangler:
Alt for masse. Vi trodde vi hadde mye etter Mia, men der tok vi feil. Alt av klær må også handles inn, men det er jo stort sett bare kos :) Det blir nok en liten ull-gutt, siden han blir født midt på vinteren. 

Barnerom ferdig:
Nei, dette er altså et lite problem. Vi vet ikke hvor vi skal gjøre av verken han eller klærne hans. Haha! Jeg er fortsatt optimist og håper huset dukker opp i god tid før fødsel. Over halvveis.. Vi håper på et mirakel ;) Ellers er det husrom der det er hjerterom, og vi har plass på vårt soverom en god stund :)

Vektøkning:
Akkurat nå har jeg null oversikt, og det er egentlig like så greit ;)

Strekkmerker:
Ingen hittil, men jeg har noen fine etter første svangerskap. De er ikke spesielt sjenerende, så jeg plages ikke nevneverdig av dem for å si det sånn.

Kynnere:
Jeg har slitt mye med det de siste ukene, men her nede har det roet seg helt. Endelig fikk kroppen den hvilen og varmen den trengte. Merker godt hva sol og varme gjør med kroppen på alle plan :)

Matkikk:
Ingen spesielle matkick, og jeg håper det forblir sånn. 

Plager:
Akkurat nå føler jeg meg topp, så skal ikke klage. Det er godt å være i varmen som sagt :)

Fødselen:
Jeg har litt angst når det kommer til den, så enn så lenge jobber jeg med å fortrenge hva jeg har foran meg. Jeg synes det er gørrvondt å føde, og jeg gruer meg, men håper det vil snu når termin nærmer seg og jeg er mer enn klar for å holde han i armene mine.

Tungt:
Jeg blir fortere sliten, men akkurat nå går det veldig bra.

Søvn:
Så lenge jeg får den søvnen jeg trenger, er jeg fornøyd. Her legger vi oss klokken 21 og står opp før 06, haha. Jetlag har virkelig slått oss helt ut, men nok søvn blir det, og det er godt. 

Humør:
Det er på topp. Jeg elsker livet mitt om dagen, og storkoser meg med familien og gode venner. Da er det umulig og ikke smile.

Sykehusbagen:
Neeei, den pakkes i siste liten slik som sist. Hvis jeg i det hele tatt trenger den. En liten del av meg har veldig lyst til å føde hjemme under rolige omgivelser. 

Neste kontroll:
Jeg har ny jordmortime når vi kommer hjem fra Mexico. Det er jordmor som følger meg opp i dette svangerskapet, og det synes jeg er helt perfekt. Sånn var det i forrige svangerskap også.

Nå skal jeg ta meg en kjapp dusj, så skal vi ut å spise. Om 1,5 time så blir vi slått over ende av jetlag´n, så det gjelder å få fart på stumpen. Vi snakkes - og så gøy at dere følger reisen vår på snapchat og instagram :)

Ingen kommentarer: