torsdag 15. oktober 2015

Balsam for sjelen

God morgen!

Nå sitter jeg i senga, under dyna, med litt jobb i fanget. Etter bortimot et døgn med kynnere var det godt å virkelig lade batteriene i natt. En hel natt med søvn og en veldig rolig morgen i senga var balsam for sjelen. Når barna skulle dra videre til barnehagen og skolen, hoppet de opp i senga for å gi meg og magehuset en stor hadekos. De blir så fine storesøsken begge to. Sukk! Det skal sies at ikke hver morgen er like idyllisk her hjemme, men akkurat i dag var det sånn, og det legger lista for resten av dagen :)


I går var jeg på mitt fjerde kurs med klinisk ernæringsfysiolog, Mats Petterson. Han er en utrolig dyktig foreleser, med tonnevis med kunneskap om ernæring, trening, kropp - og hvordan det meste henger sammen med magen. Akkurat mitt felt og det jeg jobber med, så det er like spennende og lærerikt hver gang. Det er også han sine råd som hjalp meg ut av smertehelvete jeg levde med i så alt for mange år. Ingen, uansett alder, skal leve med slike smerter. 

I dag står det litt andre ting på timeplanen. Bilen skal blant annet vaskes og gjøres klar for takst. Vi elsker vår fantastiske Skoda Superb, som vi kjøpte flunka ny for et knapt år siden, men vi ser at det blir trangt med tre barn. Jeg hadde jo svettet oppover hver gang jeg skulle plassert dem i setene. Det ville nok heller ikke vært like behagelig å reise på langturer. Verken for storebror som hadde vært nødt til å sitte i midten, most mellom to barneseter, eller for oss foreldre som hadde vært nødt til å høre på Mia og Teo som dreper hverandre i baksetet fordi de må sitte såpass tett. Her er målet at minstebror skal sitte i midten og holde dem adskilt under bilturer ;) Men det sitter langt inne å selge en bil vi begge elsker, som er så vanvittig god å kjøre. Håper i såfall vi blir like fornøyde med det nye valget vi faller på, selvom det trolig blir en klassisk sjuseter som vi begge har vært så til de grader allergiske mot før ;) Praktisk må av og til vinne, spesielt på veien for en familie på fem!


Nå skal jeg lage meg en god frokost med rundstykker og egg, og ikke minst en stor kopp te. Mmm, ca det eneste som frister om dagen. Hilsen matlei. Satser forøvrig på litt ordentlig kjærestetid i kveld. Føler jeg ikke har sett Nicklas hele uken, og til helgen reiser han på guttetur til London for å se fotballkamp, på vår 4årsdag, så nå kjenner jeg at jeg trenger litt ordentlig tid med han før avreise. Legge bort alt av telefoner og forstyrrelser, og få tid sammen, bare oss to. Det er så viktig!

Lag dere en fin dag!