søndag 11. oktober 2015

Bryllupsinspo

Selvom den store planleggingsfasen ikke har begynt for vår del enda, har vi satt en dato og vi har funnet ønsket lokale. Vi må bare få booket dette i en fei, så det er spikret og i boks. Vi har erfart at lokaler blir booket opptil to år i forkant, så her gjelder det å være tidlig ute. Innimellom når lysten tar overhånd søker jeg rundt etter litt bryllupsinspo, lagrer alt av bilder i en mappe og viser fram til Nicklas - med unntak av det brudgommen aldri skal se, før den store dagen ;) Hvor lang tid i forkant begynte du den store planleggingen?


Når man begynner å prate om bryllup er det utrolig mange som har meninger å komme med. Jeg setter enormt pris på alle tips og råd jeg kan få, for jeg aner omtrent ikke hvor jeg skal begynne, hvem jeg skal kontakte eller hvordan et bryllup gjennomføres - men til syvende og sist er det brudeparet som må stå for selve planleggingen, slik at de får skapt sin drømmedag. Man gifter seg jo ikke for å arrangere en helaften for familie og venner. Man gifter seg for å love hverandre evig troskap og ikke minst for å feire kjærligheten. Her en dag da jeg prøvde å sortere alle tilbakemeldinger og "ønsker", forsto jeg nesten ikke hvordan det var gjennomførbart. Da var det godt med en stepappa som rev meg tilbake til virkeligheten og fortalte at dette er vår dag, som vi gjennomfører slik vi ønsker. Så får vi håpe gjestene koser seg med oss :)


Når planleggingsfasen virkelig begynner vil jeg ta dere med på reisen. I mellomtiden søker jeg etter bryllupsinspo, bilder og erfaringer fra andre hold. Legg gjerne igjen linker til ulike sider, blogger og instagramkontoer. Her vil jeg suge til meg alt, selvom mye allerede er på plass i tankene mine :) Kanskje har du selv giftet deg og ønsker å dele litt glimt fra din dag? Jeg vil gjerne se! :)

2 kommentarer:

- Martinesliv - sa...

Jeg skal gifte meg til neste år i Juni :) . Vi har funnet lokale, fotograf, kjole, sendt ut save the date kort og fikset toastmaster osv :) Så nå gjenstår det ikke stort :p Lykke til !!

Monica Jensen sa...

Så gøy! :) Hvor lang tid i forkant sendte dere ut "save the date"? Må ta en titt på bloggen din. Håper du deler litt med oss der :) Lykke til :)