tirsdag 13. oktober 2015

De helt spesielle

Har du en eller flere spesielle venninner i livet ditt? En du virkelig kan prate med alt om. En som vet flere hemmeligheter om deg enn du nesten vet selv. En du kan ha lange dype samtaler med, som involverer alt fra A til Å, også "tabuemner" som sex, krangling med samboeren og at tanken "fuck my life" kaaaanskje kan ha slått deg når du er våken midt på natten med to våkne barn, som helst vil ligge oppå deg, begge to, samtidig... Har du en sånn venninne? Det har jeg, og jeg er så ufattelig takknemlig for det :)


Linda og jeg har kjent hverandre i over ett tiår nå. Vi har barn på samme alder, vi er kollegaer, vi bor i samme bygd og tiden vi tilbringer sammen er gull verdt. Vi er så nære at jeg faktisk var med på hennes første fødsel, noe som var en vanvittig stor ære og tillitserklæring for meg. Linda kjenner meg bedre enn de fleste, og hun stiller nok også opp mer enn de fleste. En fantastisk jente som er der i tykt og tynt. Når jeg er ute på kveldsturer er hun alltid mitt selskap, uten unntak. Hun var også en av grunnene til at jeg brått fikk veldig noia når vi klinte til å la inn bud på et hus i Ski. "Jeg kan ikke flytte fra Linda!", sa jeg med tårer i øynene til Nicklas. Like etterpå tikket det inn en melding fra Linda om at hun kom til å få kjærlighetssorg hvis jeg flyttet, til tross for at det bare ville være en femten minutters biltur unna. En veldig gjensidig tanke, og siden den gang har jeg faktisk ikke beveget meg inn på Skiområdet på finn.no i det hele tatt, haha!

Hun vet også at jeg lider av shoppingvegring i mine svangerskap. Jeg utsetter og jeg utsetter, og så klør jeg meg litt i hodet, før jeg utsetter litt til. I forrige svangerskap, da vi begge ventet jenter, dro hun meg ut på shopping med beskjeden; "Nå skal vi bruke penger!" og 1,5 time senere hadde jeg handlet inn det meste Mia trengte. Hun stiller opp og tar ansvar i dette svangerskapet også, og i dag morres tikket denne meldingen inn på telefonen;

Nei, skal vi få unna litt speedshopping til Baby M? Begynner å bli bekymret for julegavemas/husshopping/mulig oppussing og høygravidmonica + hormoner. Egentlig mest bekymret på Nicklas sine vegne. Skal vi si i kveld/i morgen?

Haha, tidenes søteste venninne! Så i morgen har vi en aldri så liten shoppingdate, og i kjent stil skal bankkortet få brenne i lommeboken. Can´t wait! :)

Jeg unner alle å ha en venninne som Linda!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Sånn venninne har jeg dessverre ikke, selv om jeg hadde virkelig trengt det.


Må ikke finne på å flytte fra Linda vet du ;) Har tenkt på det flere ganger før du nevnte om det i kveld :D

ANGELA sa...

Åh, så herlig <3 Alle trenger en slik venn. Så bra at du har funnet din :-)