tirsdag 27. oktober 2015

En typisk arbeidsdag

God morgen!
I skrivende stund sitter jeg i senga med macen i fanget og en 14-yoghurt, mens jeg lader opp for resten av dagen. Som veldig mange andre småbarnsmødre starter også min dag med stell av barn, fletting av hår, vasking av ansikt og matpakker som skal smøres - men når de har forlatt huset, kryper jeg ofte tilbake i senga. Ikke nødvendigvis for å sove, men for å gi meg selv en rolig start på dagen. Starten på en arbeidsdag som er helt absurd for mange :)

Jeg har en del møter for tiden, nå mens overskuddet enda er der, men de aller fleste av dem er hjemme hos meg. Enten rundt kjøkkenbordet eller via Skype. Jeg pleier/prøver også å ha 1-2 dager markert med fri i boka i løpet av en arbeidsuke. Dette er dagene som er 100% fri for møter. Slik spiller jeg på lag med kroppen min, og slik tilrettelegger jeg dagene mine i denne fasen av livet. Å ha den muligheten, uten sykmelding, betyr mye for meg. 


I går var Manager Gina fra teamet på besøk. Vi la planer for det neste halve året, og hun har definitivt en spennende tid foran seg. Gina har tre små barn som hun skal legge opp hverdagen etter, så i sitt tredje svangerskap grep hun mulighetene Forever kunne tilby henne, og i dag er dette hennes levebrød - samtidig som hun fortsatt går hjemme med minstemann, som brått ikke er så liten lenger. Historien til veldig mange innad i teamet mitt. Jeg jobber med veldig mange småbarnsmødre, og mange av dem har fått målet sitt oppfylt; å kunne jobbe hjemmeifra med friheten som følger med. 

Om ikke så lenge får jeg to andre kollegaer på besøk. Vi er ledere i ulike team, og vi jobber naturligvis på ulike måter, så i dag skal vi slå hodene våres sammen og "drodle" litt slik at vi kan lære av hverandre, og dermed utvikle oss som ledere alle sammen. Business og pleasure på høyt nivå med disse to damene. Definitivt et samarbeid vi alle kommer styrket ut av!

Det blir med andre ord nok en fin arbeidsdag. Ønsker deg også en deilig Tirsdag i det fine høstværet!

Ingen kommentarer: