mandag 12. oktober 2015

Fleksible dager

Noe av det jeg setter høyt i hverdagen er friheten som hører med min arbeidssituasjon. Har jeg behov for en halvtime i sofaen med en god lunsj så setter jeg av tid til det. Jeg har rett og slett blitt flink til å prioritere meg selv og egne behov, slik at jeg kan ha det best mulig med minst mulig stress. Man må jo ikke glemme å ta vare på seg selv, for i bunn og grunn er den viktigste personen i ditt liv deg. I dag har jeg derfor fått en time ekstra på øyet på formiddagen etter en natt med lite søvn (kan ikke skylde på andre enn meg selv og en baby som kickflipper blæra mi), men samtidig gjennomført to møter med to herlige damer. Så lenge man er effektiv kan mye jobb bli gjort på få timer, og da har man tid til litt egentid i løpet av arbeidsdagen også. Balsam for sjelen!


Jeg jobber med mennesker spredt rundt i hele Norge. Her er avstand ingen hindring. Så i dag har jeg hatt et planmøte med Linn Siri fra Stavanger på skype. Hun er straks trebarnsmamma og jobber som politi. Å få hverdagskabalen til å gå opp når både hun og mannen jobber skift kan være en utfordring, så nå ønsker hun litt mer fleksible dager og mer tid. Hun er allerede godt i gang, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med henne den kommende tiden. Når møtet vårt nærmet seg slutten ringte det på døren. Der sto Jeanethe, som bor kun en liten biltur unna. Hun var klar for et oppfølgingsmøte på veien mot Manager (det vi betegner som leder i Forever), og på to små timer fikk vi gjort unna masse arbeid rundt kjøkkenbordet mitt, med kakao i koppen og hyggelige samtaler. To møter på én dag, med to utrolig søte jenter/damer som gir meg masse energi - pluss at jeg fikk hentet meg inn i forhold til søvn. Drømmesituasjon? Ja, i mine øyne er det faktisk det :)

Nå skal jeg løpe ut døren for å hente barna, og så blir det forhåpentligvis en hyggelig ettermiddag oss fire samlet. Ungene har en liiiiten tendens til å halvveis drepe hverandre om dagen, så det er skikkelig god stemning, men med like regler, vilkår, stoler, glass, mengde mat og gud-vet-hva-mer-de-kan-finne-på-å-krangle-om går det knirkefritt, så vi satser på at det blir hyggelig rundt middagsbordet i dag også ;) Enten så klarer de ikke å få nok av hverandre, ellers så får de så nok av hverandre at mor får grå hår på et øyeblikk. Jeg vet aldri hva jeg tar med meg hjem fra skolen og barnehagen. God stemning eller kaos - tiden vil vise. Det er aldri et kjedelig øyeblikk :) Tvi tvi, sa folk! Vel, jeg må løpe. Vi sees!

Ingen kommentarer: