fredag 16. oktober 2015

Fredagsstemning

I dag har vi virkelig kjent på fredagsstemningen. Den kriblende følelsen du kjenner i kroppen når kosen som følger med helg nærmer seg. Jeg hentet barna tidlig, så dro vi til Ski, hentet bilen som har vært til takst og dro videre på senteret. Der hadde vi ett mål; vi skulle spise is på kafé - etter barna sitt ønske. Nicklas møtte oss på senteret når han var ferdig på jobb, og da var neste stoppested den nyeste ToysRus-butikken som nettopp har åpnet. Teo hadde med penn og papir - klar for å skrive ønskeliste til jul og bursdag. Med Mia er det enkelt enda; hun har stort sett lyst på alt i butikken som er jentete.


Da barna hadde tittet ferdig og valgt seg ut én ting hver, kjøpte Nicklas tingene og tok med barna ned på matbutikken. Jeg snek meg unna, for deretter å gå berserk på ToysRus. Jeg har blitt minnet på førjulsstresset, og at det kanskje - i høygravid stand - kan være lurt å få noen gaver på plass litt før desember. Siden det nå var 25% rabatt på alt i butikken var det rette dag å få unna noen innkjøp på. En halvtime og tre fulle bæreposer senere var jeg ferdig. Julegaver i boks til barna, pluss en del innkjøp til pakkekalenderen. Jeg kan også konkludere med at det er mye lettere å finne gaver til jenter i forhold til gutter. Finnes det andre ting enn actionting som pistoler, nerfs og sverd til 6-7åringer?

Nå har roen senket seg her hjemme. Stearinlysene er tent, Nicklas og Mia mekker fredagstacoen og Teo er over alle hauger med kompiser. Jeg må snart ut å rope han inn :) Åh, fredagskvelden når mørket senker seg. Finnes det noe bedre?

I natt/tiiidlig i morgen reiser Nicklas til London med kompiser - på kjærestedagen våres. Liverpool-Tottenham står på deres plan, pluss helt sikkert ganske mye annet morro. Veldig fortjent med en pause fra barn, frue, hjem og ansvar. Barna og jeg skal (forhåpentligvis) kose oss hjemme, og vi sparker i gang lørdagen med håndballtrening allerede klokka ni. Noe sier meg at jeg er litt sliten på mandagskvelden når kjæresten kommer hjem igjen ;) Vi skal tilbringe helgen med venner av store og små. Blir nok veldig koselig det også, selvom savnet etter favorittpersonen vår blir stort!

Nå er det mat. Lag dere en fin kveld!

Ingen kommentarer: