tirsdag 20. oktober 2015

Honey, I´m home

Skulle tro han hadde vært borte i flere uker, for savnet var tilsvarende i går kveld tror jeg. Svangerskapshormonene gjør ikke akkurat behovet for å være med han noe mindre. Sommerfuglene flakset rundt i magen min når jeg visste at han nærmet seg hjemmet. Det er en god følelse; Å savne. Å glede seg til å se hverandre. Det var så godt å se han igjen. Jeg følte meg nesten sånn tullete nyforelsket når han kom inn døren sent i går kveld!

Nicklas er flink til veldig mye, men å klare og overraske meg har han failet mange ganger på. Som regel røper han overraskelsen i koder flere dager i forkant, og jeg spiller med og later som jeg blir sykt overrasket - før jeg innrømmer noen dager senere at jeg egentlig hadde lagt sammen to og to denne gangen også. Vel, denne helgen har han overrasket meg både én og to ganger. På lørdag fikk han levert en stor og fin rosebukett på døren til meg, siden det var vår kjærestedag, og når han kom hjem i går kveld hadde han kjøpt med reisegaver til oss alle tre. Ikke hvilken som helst reisegave, men en helt perfekt en.


Snakk om å kjenne kjæresten sin godt, for disse falt jeg pladask for. Jeg har aldri sett denne modellen før, men wow - jeg elsker dem!

I dag har jeg et møte på timeplanen min, men foruten om det skal jeg ta meg et par velfortjente timer ekstra på øyet og gjøre husarbeid. Vi har et klesrom det er fullstendig kaos på, og jeg merker at jeg svetter oppover hver gang jeg prøver å finne fram et antrekk. Det blir ikke bare brukt til klær dette rommet. Akkurat nå blir det brukt som lagringsplass for absolutt alt. Julegaver, babyutstyr - you name it. Kaos med andre ord. Dagens prosjekt? Vi får se, men det må snart prioriteres! I kveld skal også tre av mine gode kollegaer holde webinar der de deler sine suksesshistorier. Ønsker du å få et større innblikk i hva jobben min går ut på og hvilke muligheter dette kan gi deg? Kontakt meg i såfall på mon_jensen@hotmail.com, så skal jeg sende deg en link :) 

Ingen kommentarer: