onsdag 28. oktober 2015

I pose og sekk


I løpet av min karriere i Forever har jeg hatt hovedfokus på onlineopplæring og hovedsakelig arbeid via internett. Jeg var mye alene med to barn da jeg startet opp, med en kropp som kranglet. Det var derfor min mulighet til å lykkes - nemlig å kunne jobbe hjemmefra, sittende i sofakroken, når barna for eksempel sov på kveldstid. TV-tid ble erstattet med å bygge opp mitt eget foretak. Det har gått over all forventning, og på min vei har mange oppnådd det samme. Det har også gjort det mulig for meg å jobbe med mennesker i hele landet og også utenfor landegrensene. Jeg har bygget opp min drømmebusiness takket være wifi og laptopen. Jeg så løsningene, fremfor begrensningene!

Etterhvert som tiden har gått, og min helse har bedret seg betraktelig, har jeg også fått fokuset over på personlige møter. Det er inspirerende å møte kollegaer, og vi får en helt spesiell kontakt når vi møtes ansikt til ansikt naturligvis. En kombinasjon av å jobbe online og personlig gir meg masse i min arbeidshverdag. 

Nå som jeg nærmer meg tredje trimester i svangerskapet, og kroppen igjen stritter i mot, kan jeg fortsatt fokusere på businessen, vekst, fremgang, oppfølging og veiledning - men oftere og oftere fra min egen sofa, her jeg også startet opp for 2 år siden. Via laptopen kan jeg være enda mer effektiv og få mye mer jobb gjort i løpet av noen få timer. Det minner meg igjen på at dette faktisk er en karrieremulighet for alle - også for de som er lenket til hjemmet av ulike årsaker. Det synes jeg er flott. Forever har virkelig gitt begrepet "i pose og sekk" en ny mening for meg. Det er gull verdt å kunne styre dagene sine 100% selv. Alt blir jo faktisk opp til en selv!

Lurer dere på hva jeg gjør i dag forresten? Jeg sitter lettere henslengt i sofaen med kosebuksa på, og storkoser meg med litt jobb. En behagelig arbeidsdag, der batteriene blir ladet samtidig som resultatene kommer. Priviligert, det er det jeg er. Lag dere en fortsatt fin dag :)

Legger ved en liten artikkel helt på tampen; her.

3 kommentarer:

Line Merethe sa...

Du er beundringsverdig Monica! Så gøy å kunne få jobbe med akkuratt deg ;)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Line Merethe, det er veldig koselig å lese <3 Jeg er veldig glad for å kunne jobbe med deg også :)

Idaa sa...

Hej! En svensk läsare och också återförsäljare här :-) ! Tack för en bra blogg. Jag undrar HUR du byggt upp din verksamhet över nätet? Reklam via Facebook? Facebookgrupper? Affärspresentation över nätet med bekanta? Jag tänker att det fungerar ju inte att bara lägga upp bilder på instagram, även om vissa blir nyfikna på det, och du har ju byggt upp en stark verksamhet så fort! Hur hittar du nya människor? Känns som att jag sitter fast och skulle uppskatta svar då mina uplines inte arbetar så mycket med internet. Tack på förhand <3