fredag 2. oktober 2015

Klare for hjemreise

Den siste dagen her i Mexico er snart vel overstått. D-vitamin lagrene er fylt opp, ungene har utviklet svømmehud mellom tærne, mor har fått hvertfall en million flere fregner og Nicklas har gått fra rød til brun. Vi er fornøyde med en fantastisk ferie, mange opplevelser og familietid. Nå er vi klare for å komme oss hjem. Hjem til rutiner, hverdag, alenetid, voksentid, jobb og ruging. Jeg er også veldig klar for å komme hjem til høsten, og sjarmen ved den. Borte bra, men hjemme best!


Det er godt når man når det punktet; at man faktisk vil hjem. Da vet man at man har fått fullt utbytte av reisen. Jeg har allerede fylt opp boka med møter den kommende uken, og det kiler litt i magen når jeg tenker på nye bekjentskap, utvikling og ny kunnskap. Mia gleder seg til å se alle barna i barnehagen igjen og de ansatte. Det er godt å trives i hverdagen, da det er den som opptar største del av tiden vår!

Enn så lenge prøver jeg å fortrenge morgendagen. Jeg har enda ikke fortalt dere hvordan turen fra Norge til Miami gikk, men det får komme når vi har landet på norsk jord. Jeg kan jo si det sånn at både Nicklas og jeg svettet oppover når det sto på som verst ;) Vi er spente når vi tenker på morgendagen og det faktum at vi har over 24 timer med reise foran oss. Jeg får kynnere bare av tanken, haha! Det skal bli godt å sette seg i bilen vår på Gardermoen og vite at vi snart er hjemme. Nå savner vi familie, venner og kollegaer - og vi håper vi får se nærmeste familie så fort som overhodet mulig. Barna har mye å fortelle fra reisen :)


Nå skal vi bestille middag til rommet, lade opp batteriene før morgendagen og pakke ned kaoset vårt. I morgen tidlig er det avreise, og første stoppested er Miami, før vi flyr direkte hjem til Norge. Ønsk oss lykke til, og ha en god natt i mellomtiden :) 

2 kommentarer:

Martine sa...

Lykke til! Ha en fin reise hjem :-)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Martine :)