lørdag 24. oktober 2015

Lørdagskvelden


Jeg titter innom med en liten lørdagshilsen fra sofaen. For jepp, her ligger jeg rett ut - og nå med skikkelig god samvittighet. Vi fikk nemlig brått barnefri. Er det ikke kjekt med besteforeldre som spør om de kan låne barna? Vi tenkte å benytte anledningen til å se Bølgen på kino. Den har vi hatt lyst til å se lenge nå. Det ser dog heller ut som det blir filmkveld hjemme, da kynnerene er på plass i kjent stil, og det beste da er å se mine begrensninger å gi kroppen den hvilen den trenger. 

Oliven er satt fram, stearinlysene er tent og kjæresten står på kjøkkenet og ordner i stand en deilig biff-middag. Det er duket for en hjemmedate, som ellers har en tendens til å bli avlyst når barna er hjemme. Det er liksom alltid noe som kommer i veien. Vi pratet om det her om dagen; når var sist gang vi hadde en hel kveld til bare oss? Som faktisk ble gjennomført? Det må ha vært en god stund før vi reiste til Mexico - altså godt over en måned siden. Da er det litt ekstra godt med en slik kveld nå. Selvom, når vi gikk på butikken i stad, uten barn, føltes det plutselig veldig tomt. Livet var passe kjedelig før vi ble foreldre!

Egentlig tittet jeg innom for å ønske dere en avslappende og god lørdagskveld. Vi skal slappe av med en (forhåpentligvis) god film - og siden vi er helt blanke på det området; hvilken film anbefaler du? :) Sånn er det når man aaaldri ser på TV/film.. Vi har med andre ord garantert mye bra å ta igjen!

Ingen kommentarer: