torsdag 1. oktober 2015

Opplevelser og muligheter

I skrivende stund sitter jeg og oppdaterer meg på hvor mange i teamet som har nådd sine mål denne måneden. Her i Mexico ligger vi syv timer bak Norge, og det var jo som vi alle vet månedsavslutning nå. Det er alltid spennende, og som vanlig var det et fyrverkerishow uten like innad i teamet. Så mange når sine mål, og det er så vanvittig kult!

I dag ønsket vi å se en av de idylliske strendene Mexico har å by på, så vi hoppet inn i nærmeste taxi og ble kjørt til et hotell som heter Beach Palace. Jeg vet det finnes langt mer eksotiske strender enn som så i Mexico, men vi fikk kost oss noen timer på kritthvit sand med grønt hav. Innmari deilig. Jeg er så takknemlig og glad for alt vi får oppleve og se på denne reisen.


Da magen min sa stopp, bestemte vi oss for å dra tilbake til vårt paradishotell, slik at ungene fikk lekt seg i bassengene. Når man er fem måneder på vei med nummer tre er det en del mer livmoraktivitet, og det er ikke alltid like behagelig. Magen min ble stram og hard, og hvis jeg ikke roer ned tempoet da føles det ut som magen skal revne. Blir det for ille kommer tårene, uansett om jeg vil det eller ei. I dag var det greit å være føre var, så vi dro tilbake til hotellet, og når vi ankom lobbyen tok Nicklas styringen. I retning spaavdelingen. Der ventet en times massasje på meg. Snakk om å komme til himmelen. Så avslappende og deilig. Jeg følte meg som et nytt menneske etterpå :)


Nå slapper vi av på rommet før middag. Man kan utrolig nok bli litt lei av å gå ut å spise hver kveld, så i går bestilte vi treretters middag til rommet. Helt perfekt å kunne spise middag i pysjen/nattkjolen. I kveld skal vi derimot få på oss finstasen og dra ut for å spise igjen. Jeg har aller mest lyst på italiensk, men jeg vet at spesielt gutta i familien kunne tenke seg asiatisk.. Vi får se hvor vi ender opp. Jeg er glad i all mat!


Ønsker dere en riktig god natt hjemme i Norge. Nå går vi inn i en ny måned med nye muligheter. Hvilke mål har du satt deg for måneden? Jeg vet mine mål, og jobber mot dem daglig :)

Sees!

Ingen kommentarer: