torsdag 29. oktober 2015

Save the date

Åh, det kiler sånn i magen! 

Vi dro direkte fra ultralyd og videre til et av mange bryllupslokaler vi har kikket på. Dette var faktisk det aller første lokalet vi falt for, men så slo vi det midlertidig fra oss mens vi tittet videre. Det er ikke til å stikke under en stol at prisene er noe stive ved dette lokalet, men etterhvert som tiden har gått har ingen andre lokaler innfridd alle våres ønsker. Det gjør derimot Støtvig spahotell på Larkollen - og det er der vi skal ha vår bryllupsfest i August 2017. Vi gleder oss sånn!

Dette er utsikten fra bryllupssuiten

For oss er det viktig at vi ikke er så alt for langt hjemmefra, da vi skal ha barnevakt til tre barn. Det må være enkelt for barnevakten(e) å hente barna når tiden er inne for det. I tillegg betyr det mye for meg å ha feiringen ved havet. Jeg får en helt spesiell ro i kroppen når jeg er ved sjøen, og sjøutsikten fra Støtvig hotell er upåklagelig i mine øyne. Følelsen vi fikk når vi var på omvisning i dag var helt spesiell, og ikke engang kjæresten klarte å legge skjul på at sommerfuglene flakset vilt i magen hans :)

Inkludert i prisen får vi vår egen bryllupsplanlegger. Det tror jeg blir en stor lettelse når den store dagen nærmer seg og det praktiske skal bli ordnet i stand. Vi ønsker å feire bryllupet et sted vi vet de har god erfaring med brylluper, slik at vi kan slappe av og nyte dagen til det fulle - i vel viten om at ting går på skinner. Det er jeg ganske sikker på at Støtvig kan innfri. Hun har allerede skrevet ned flere av våre tanker og ønsker, og skulle undersøke litt for oss med sine kontakter. I mellomtiden skal vi booke kirke og prest, og ellers er det bare å lene seg godt tilbake før den store planleggingstiden virkelig begynner. Tiden går jo så raskt, så det blir nok fortere enn vi aner :) 

Sparekonto merket bryllup er opprettet. Det koster, det er det ingen tvil om, men det er den ene dagen i livet vårt. Da vil vi ha det perfekt etter vår bok - og det er jeg ganske sikker på at det vil bli. Åh, det kiler sånn i magen. Jeg gleder meg til å gifte meg med verdens beste mann!

Ingen kommentarer: