søndag 11. oktober 2015

Tilbake i vater

Jeg har jo ikke akkurat lagt skjul på at uka etter hjemkomst har vært tøff. Jeg har vel aldri før følt at batteriene mine har vært så fulladet som når vi kom hjem, så da var det på sin plass å gi oss en skikkelig hangover av en jetlag ;) De siste nettene har vært betraktelig bedre, og vi er igjen tilbakte i vater. Opplagte og veldig klare for en normal arbeidsuke med ekstra pågangsmot og overskudd :) Deilig!

I går hadde vi barnevakt, og det var duket for litt voksentid. Det har man så innmari godt av innimellom. Det er slitsomt å være småbarnsforeldre, der absolutt alt omhandler de små. Da trenger man en pust i bakken innimellom til å bare være kjærester og seg selv. Det har alltid vært viktig for meg, så jeg takker med glede ja når besteforeldre ønsker litt tid med barnebarna uten oss tilstede. Hipp hurra for familie som byr seg, er engasjerte og stiller opp. Akkurat slik ønsker jeg å være når jeg en gang blir bestemor også :)

I går var vi på Oktoberfest hos Ragnhild og Jonas. De er så flinke til å ordne i stand. Optimist som jeg er, dro jeg fram tyrollerkjolen. Du vet den kjolen man limer på seg når man ikke er gravid..? Man kan vel si det sånn at jeg endte opp i en vanlig sort kjole og en vest for anledningen, og ikke kostyme ;) Edru og noe rund i kantene - ingen hindring for å delta på morroa. Det er ikke like mye tenna i tapeten og hæla i taket, men det er deilig å være sosial, tilbringe tid med venner og skravle. Ikke minst få den tiden med kjæresten, utenfor husets fire vegger. Tipp topp kveld!

Bilde fra Oktoberfest for to år siden

I dag har det vært en rolig dag for oss. Vi sov lenge, lå våkne i senga i et par timer og spiste en lovlig sen frokost før vi dro til mamma/mormor som var barnevakt over natten. Så deilig med lite på timeplanen dagen derpå. For jepp, å være edru på fest kan faktisk føre til en liten merkelig fyllesyke dagen derpå det også. Jeg følte meg litt groggy når jeg lukket opp øynene, men sånn har det vært i alle tre svangerskap hvis jeg omgåes alkohol og fulle mennesker. Heldigvis ga det seg fort, men nå som kvelden er her skal det bli godt å lene seg tilbake i sofaen, tenne stearinlys og bla seg gjennom bryllupsmagasiner for litt inspirasjon. Kanskje med en kopp kakao. Jeg er i skikkelig høst-og søndagsmodus, og det nytes til det fulle. Jeg elsker denne tiden av året!

Lag dere en fortsatt fin kveld :)

Ingen kommentarer: