torsdag 29. oktober 2015

Vårt lille knøtt

I dag har Nicklas og jeg hatt noen skikkelig koselige timer sammen. Jeg kommer tilbake med mer senere i kveld, men først og fremst kan vi jo røpe at vi har vært på Det Gule Huset ultralyd i Moss og fått et glimt av vår vakre lille gutt. Like spesielt med 3D-ultralyd dette svangerskapet, og nå gleder vi oss om mulig enda mer til å holde han i armene våres. Sukk! Se på han da!


Heldigvis var det satt av god tid til oss, for det tok en stund før "blinkskuddene" dukket opp. Han var nemlig mest opptatt av å ha føttene opp i ansiktet, og gjemme seg bak dem, men med en god dose tålmodighet ble han hakket mindre sjenert etterhvert. Vi fikk en cd med mange fine bilder, og dette er nok det svangerskapet der 3D-bildene har blitt best. Det er ingen tvil om at det finnes likheter med storesøsknene. Han har samme profil. Jeg er så spent på fargene hans og hvem han virkelig er :)

Foreløpig sitter han i sete, men det er enda god plass i magen, så vi krysser fingrene for at han vil snu seg med hodet ned i løpet av de neste ukene. Også i dette svangerskapet bærer jeg fram et forholdsvis lite barn, og per dags dato ligger han 7% under gjennomsnittet. Når jeg blar meg tilbake i bloggarkivet så ser jeg at Mia lå 7% under gjennomsnittet hun også, så lillestoresøster og lillebror vil nok veie ca det samme ved termin. Mia veide rett i overkant av 3 kilo når hun ble født, og det samme gjorde Nicklas og jeg (jeg veide vel 3150 fjorten dager på overtid) - så her slår nok genene inn. Teo derimot var en liten vakker plugg på over 4 kilo :) 

Det var veldig spesielt å få et så godt bilde av han i dag. Jeg følte meg brått enda mer knyttet til det lille livet i magen min. Selvom det er godt at det er 13-14 uker igjen, for mye må ordnes i stand før den tid, håper jeg den kommende tiden går fort. Det er noe helt spesielt med en nyfødt liten skatt i hus :)

Nå skal Mia og jeg ta oss et varmt bad sammen. Nicklas har dratt ut med jobben, Teo spiser middag med pappaen sin, så vi har jentekveld i dag. Veldig koselig! I morgen er det Teo og jeg som skal ut på date :) Jeg titter innom igjen senere i kveld. Vi sees!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Herlig bilde av lille M :)

Monica Jensen sa...

Ja, er han ikke nydelig? *smelt* <3