søndag 25. oktober 2015

Vi har bestilt ny bil

Hormonene har roet seg ned. Vi har stått på fælt her i dag, og pakket bort enormt mye klær som skal gis videre. Alle de søte, nydelige babyplaggene etter Mia har blitt plassert videre i søppelsekker. Jeg pakket dem bort mens tårene rant i strie strømmer. Haha, det er ikke bare bare å være sårbar gravid med følelsene utenpå kroppen. Nå har vi i hvertfall fått litt ekstra plass på klesrommet, noe som virkelig trengtes. Jeg har vært nødt til å kjempe meg inn i skuffer og kurver på jakt etter egne klær i flere måneder alt, og let´s face it - jeg blir ikke mindre. Det var med andre ord et veldig nødvendig prosjekt å kaste seg over nå :)

Den siste tiden har vi forresten vært på biljakt. Vi kjøpte en ny Skoda Superb 2014 modell i fjor sommer, i den tro at den ville romme tre barneseter og fem mennesker. Vi elsker bilen vår, men begynner å innse at den ikke er like praktisk for en familie på fem. Plass ville vi fått, men det ville garantert ført til frustrasjon, problemer med å ta på belter og mangel på komfort. Vi har derfor vært på biljakt den seneste tiden, og nå er vår nye familiebil bestilt. En Ford S-max 2016 modell. Går alt etter planen får vi den i Januar :)


Vi bestilte helt ny bil, da 2016-modellen har fått en liten facelift som vi synes er fin og kjørekomforten er visstnok bedre - uten at vi har noen egen erfaring der. Valget falt på mørkgrå med mørke vinduer, skinnseter og alt av ekstrautstyr vi trenger, pluss litt til. Jeg tror og håper vi blir veldig fornøyde! Det satt litt langt inne for oss begge to å kjøpe en syvseter, men etter noen uker i tenkeboksen har vi blitt mer og mer fornøyde med akkurat denne bilen, og valget ble til slutt enkelt. Den er utrolig praktisk, med god plass, isofix i alle tre bakseter (totalt syv seter), og gir rom for at vi alle fem sitter komfortabelt under både korte og lange bilturer. Nå gleder vi oss til å få den! Hurra for tidenes familiebil!


Vår Skoda Superb vil med andre ord komme for salg etterhvert, og skulle du være interessert er det bare å ta kontakt :) Det blir trist å selge den, men praktisk vinner for en familie på snart fem :)

Ingen kommentarer: