torsdag 19. november 2015

Årets juleantrekk

Endelig var årets juleantrekk i boks for Mia. Ja, vi har enda god tid, men av erfaring forsvinner de fineste kjolene tidlig, og i år har jeg ingen planer om å nøye meg med "leftovers" tett opptil jul. Jeg har egentlig null planer om å stresse rundt på senteret i det hele tatt i år når jeg tenker meg om. Jeg skal innrømme at jeg har en svakhet for alle de nydelige klærne som er å få tak i til små jenter. Det er ikke sjelden ett og annet plagg snikes med inn døren her hjemme. Når jeg da kom over en supersøt fuskepels til lille snuppa mi, var det jo naturlig at den ble med hjem, haha. Det perfekte plagget over finstasen når vi skal i selskap for eksempel :)


Årets julekjole fant jeg på Lindex. Jeg løp fra butikk til butikk for noen dager siden, i håp om å finne en søt julekjole, men alt jeg så overalt var masse tyll, glitter og glam. Det var ikke helt det jeg var på utkikk etter til julaften. På Lindex hadde de derimot så stort utvalg med lekre kjoler at jeg slet med å bestemme meg, så jeg anbefaler andre jentemammaer å ta turen innom. De overrasker gang på gang med fine plagg til både gutt og jente!


Jeg plukket også med meg et søtt juleskjørt og en cardigan. Skjørtet passer fint til både nissefest i barnehagen og til selskap - og kan pyntes både opp og ned. Mia var storfornøyd med innkjøpet, og har allerede prøvd ut julekjolen sin. Det er vel kanskje litt ekstra gøy å handle klær til ei lita jente som elsker å pynte seg ;)


Nå er antrekket hennes i boks. Teo kommer til å ha på seg dressbukse og skjorte i år også, og Nicklas går vel for dress. Jeg derimot.... Jeg kommer til å se smashing ut i søppelsekk! :)

3 kommentarer:

Live sa...

Alt kler den smukke❤️

Silje sa...

Hei du :-)
Hvor fant du fuskepelskåpen?? ;-)!
Mvh Silje

Monica Jensen sa...

Den er fra Cubus mener jeg :)