fredag 20. november 2015

Bestilt ny vogn

Da Mia var bebis hadde vi Tfk Joggster Twist, og jeg elsket den. Den innfridde alle forventninger og litt til, og siden har ingen annen vogn toppet den på listen i mine øyne. At den er knallgod å trille, lett å løfte og nett og liten er et must for min del. I tillegg er den jo veldig fin å se på! Jeg har absolutt ingenting å utsette på baby/bagdelen. Det var derfor naturlig å bruke den samme vognen nå med minstemann.


Vi har tatt vare på vognen, og selvom jeg luftet forslaget om å kjøpe en ny for et par måneder siden, tok fornuften overhånd. Hvorfor bruke penger på en ny når vi har en vel fungerende vogn her hjemme? I dag tok jeg den i bruk for første gang siden Mexicoreisen. Bremsene har vært ødelagt lenge. Det ene hjulet har vært ødelagt, noe Nicklas selv fikset. Jeg kan ikke si at resultatet ble feilfritt, fnis. Ja, vi har rett og slett ikke vært noe flinke til å ta vare på den, og den har blitt brukt som en typisk barnehagevogn. I dag når jeg trillet den merket jeg hvor tung den brått har blitt. Man merker at hele vognen er gåen, dessverre - og mye av poenget med vognen (lett å trille) var borte. Så i ettermiddag saumfarte jeg nettet etter en ny vogn, og når jeg fant en splitterny vogn til en veldig fornuftig pris, slo jeg til (babybag og tilbehør har vi fra før). Jeg må innrømme at det er litt stas med noe helt nytt til den minste og siste bebisen i søskenflokken også, i og med at han arver mye av utstyret ellers :)

Valget falt - naturligvis - på Tfk Joggster Twist denne gangen også, men nå med svart understell. Det gir vognen en skikkelig facelift, og jeg synes det er mye finere. Sportsdelen har jeg aldri vært 100% fornøyd med, så planen er å selge vognen når BabyM skal begynne med sportsdelen, for å kjøpe sportsvognen jeg tidligere har siklet på. Den gamle vognen til Mia tar vi vare på, og bruker videre som barnehagevogn når den tid kommer. Dessuten er det kanskje greit med en vogn i backup i tilfelle Mia skulle ha bruk for den. Hun har omtrent ikke brukt vognen i det hele tatt det siste året, annet enn til soving, så det er i såfall ikke ofte - men man skal aldri si aldri. Nå slipper hun kanskje å føle på at lillebror kommer og tar over alle tingene hennes også, for tanken på at han skal ta over blant annet stellebordet er noe hun har brukt tid på å vende seg til ;)

Ingen kommentarer: