mandag 16. november 2015

Den mandagsfølelsen

Ny uke, nye muligheter!


Jeg vet det er kvalmende å lese for mange, men jeg ELSKER mandager. Det er noe helt spesielt ved ukesstart. Batteriene er ladet opp etter helgen, man begynner på blanke ark og man har et hav med muligheter foran seg i den kommende uken, som man kan forme slik man selv ønsker - hvertfall deler av den. Ikke minst innstillingen sin :)

Jeg har hatt en veldig fin, men hektisk helg. Batteriene er kanskje ikke så fulladet i form av søvn og hvile, men energilagrene er allikevel fulle etter å ha tilbrakt helgen med fantastiske mennesker. Noen få ganger i året møtes et knippe ledere i Norge for å legge planer for tiden fremover, diskutere hva som bør og kan gjøres bedre og annerledes, gi hverandre tips og råd og generelt bli bedre kjent. På lørdagen var det duket for et nytt møte, og jeg føler i hvertfall at jeg fikk stort utbytte av det. Sånt gir energi og det er deilig å kjenne engasjementet flomme. På kvelden hadde jeg samlet flere ledere i teamet mitt til et lite julebord. Vi er spredt over hele Norge, så det er ikke lett å samle alle, men nå var 14 av 33 ledere i teamet samlet, og det var utrolig hyggelig å møtes på denne måten. Skravle, le, bli bedre kjent og spise deilig julemat. En herlig kveld med fantastiske damer som hadde toget, kjørt og fløyet inn fra alle kanter av landet!

På Søndag var det to store begivenheter på timeplanen. Inspirasjonsdag var det ene. Jeg elsker slike dager, for man får høre på utrolig dyktige foredragsholdere, man får ny kunnskap og man kommer hjem med en helt ny giv. I tillegg står alltid feiring på timeplanen, for er det noe vi er gode på så er det akkurat det. Ingen spisse albuer, men feire hverandre for de gode resultatene vi oppnår på ulike plan. Annerkjennelse - et menneske kan faktisk ikke leve uten det! En annen ting på timeplanen var dåpsdagen til mitt kjære fadderbarn, Ruben. Familie kommer alltid først i min bok, og man får ikke med seg alt, så dåpsfeiringen ble selvsagt prioritert. Jeg fikk allikevel tilsendt både filmer, bilder og notater fra Inspirasjonsdagen, og føler på den måten at jeg fikk ta en liten del av den - samtidig som jeg koste meg masse i selskap :)

Så som dere ser har helgen vært knall. Nå starter jeg mandagen med en rolig frokost og en stor kopp te, før jeg om litt skal kjøre til en kollega i Ytre Enebakk. Et lite knippe jenter samles for litt opplæring og påfyll med inspo. Det blir en fin dag, det har jeg bestemt! :) Og dere - jeg snapper fortløpende, så er det stille her, vet dere hvor dere finner meg; monix87. Lag dere en glad dag!

Ingen kommentarer: