onsdag 18. november 2015

En god start

God morgen!


Nå sendte jeg nettopp to glade barn og en fornøyd mann ut døren. Det er ikke alltid barna er like gode venner som i dag når de sier hadet om morgenen, men nøkkelordet er tid. I dag hadde vi nok av det. Jeg sov godt i natt, som ikke lenger er hverdagskost, så jeg hadde energi til å stå opp tidlig, tenne lys og gjøre klar kakao til små og store. Små gleder i hverdagen som gjør en stor forskjell for to trøtte barn :) Det ble en morgen uten stress og mas, der alle hadde tid til å våkne i sitt tempo, under dyna med kakaokoppen i hånden. 

Nicklas og Teo må ut døren tidlig hver morgen. Det må ikke Mia, men når jeg har levert sent går hun ofte glipp av mye av det sosiale. Pluss at hun trives med rutinene - frokost med de andre barna, faste klokkeslett, etc. Så har jeg heller fokus på å hente litt tidlig, slik at det ikke blir alt for mange timer i barnehagen per dag. Etter ettermiddagsmat, men før henting for gjennomsnittsbarnet. Da er Mia fornøyd. Er hun der noe lenger enn det, er det en utslitt jente jeg henter, så det prøver vi å unngå, og jeg er glad jeg har den muligheten :)

I dag står teammøte på min plan. Jeg skal til en kollega i Ski og ha opplæring med noen nye teamkollegaer. Jeg er trygg på hva jeg skal formidle, og stemningen er uhøytidelig, løs og ledig - men jeg er alltid litt spent, for det er ut av comfortsonen for meg å møte flere mennesker på en gang på den måten. Allikevel er det der man vokser, og å være i utvikling er sunt for kropp og sinn :) 

Lag dere en deilig dag, så "snakkes" vi plutselig!

PS: Jeg har fått et par kommentarer, og jeg har ikke glemt dere. Macen må oppgraderes/renses/fikses, for per dags dato sliter jeg med å komme inn på enkelte nettsider. Bloggen min er én av dem, så derfor er det vanskelig for meg å svare i kommentarfeltet, men som sagt; dere er ikke glemt :)

1 kommentar:

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Hørtes ut som en deilig morgen :) Vi hadde også god tid i dag. Største går til skolen selv, så da leverer vi mellomste i bhg litt senere. Noe som passer formen min fint :)

Hun er i bhg til rundt 08.30/9.00 og blir hentet rundt 13.30 og på onsdager 14.15 pga hun er høysensitiv og det blir bare gråt og leit resten av dagen om hun må være der lenger :)