tirsdag 10. november 2015

Nede for telling

Det har vært stille noen dager fra min kant. I helgen var det fullt opp med bursdagsfeiringer av den fine 7åringen vår. Jeg tror han ble veldig fornøyd med helgen :) I tillegg har begge barna hatt hver sin runde med forkjølelse, noe som igjen har innebært mindre søvn. Nå som dem er tilbake i barnehagen og skolen, er det min tur. Jeg er nede for telling for første gang på minst 2 år. 

Å ha en kropp som er i balanse er alfa og omega for å holde seg frisk både fysisk og psykisk. Jeg har ikke tatt like godt vare på meg selv nå i svangerskapet, fremfor hva jeg gjør ellers. Ironisk nok - i og med at jeg burde være ekstra varsom nå, men dere vet hvordan det er.. Man spiser det man har lyst på, viljestyrken er ikke like sterk, man beveger seg mindre og enkelte tilskudd står man kanskje over. Dette gjelder selvsagt ikke for alle, men jeg velger å tro at dette går igjen hos flertallet. Jeg har fortsatt med alle tilskudd som jeg vet gjør godt for kroppen min, men kuttet ut Argi+ som består av L.arginine, masse antioksidanter og vitaminer. En sammensetning som er helt unik på markedet. At jeg ikke får i meg min daglige antioksidantboost er nok en grunn for at jeg er nede for telling nå. Vi alle vet hvor viktig det er med masse antioksidanter for at kroppen skal holde seg frisk med et sterk immunforsvar!

Jeg merker at kroppen er i ubalanse, og jeg jobber med det, men jeg gleder meg ekstra masse til å ta tak i egen helse for alvor når svangerskapet er over. Når man har vært i balanse så lenge som det jeg har vært, er man veldig obs når kroppen plutselig er i ubalanse. Det er en enorm forskjell, og hadde alle vært klar over det, hadde alle tatt bedre vare på seg selv. Det er jeg sikker på, for det er virkelig som natt og dag - og det påvirker deg både fysisk og psykisk i stor grad. Første pri for min del er å kutte ut sukker!

Nå skal jeg legge meg nedpå en halvtimes tid, før jeg må få på meg noen klær og hente barna. Og dere - hvis dere vil se noen skikkelig kleine filmsnutter av dette syke, slitne ansiktet kan dere følge meg på snapchat; monix87 :)


Ingen kommentarer: