søndag 22. november 2015

Over og ut

Nå har jeg funnet plassen i sofaen etter en fin helg. Mia sover for natten og gutta er på håndballkamp. Det er godt med stillheten som følger med søndagskvelden nå i dag. Det skjer nemlig noe med kroppen når man bikker 30.svangerskapsuke. Lufta blir slått litt ut av ballongen, og når det er mye på timeplanen og man ikke rekker å ta de nødvendige små pausene, merkes det. Ofte er helgene mye mer travle enn hverdagene for min del, så i dag er jeg en rimelig sliten preggomams :)


For all del, jeg har hatt en superfin helg og storkost meg, både med familien og venninner, så jeg skal ikke klage. I går bakte vi boller hos mamma og på kvelden var jeg på jentekveld hos Ragnhild. Vi spilte spill, skravlet og lå lettere henslengte i hvert vårt sofahjørne. Sånne avslappende kvelder med venninner er gull verdt. I dag har en hel gjeng overrasket Lena med babyshower, og det var så koselig. Mammaen og søsteren hennes hadde ordnet så fint i stand. Lena har termin fjorten dager før meg. Det er innmari koselig å ha en venninne i samme situasjon. Det blir nok mange trilleturer og lunsjtreff fremover :) I går når jeg sto på Babyshop og handlet inn rosa til den lille jenta deres, dukket plutselig Lena opp rett bak meg og tittet nysgjerrig på hva jeg hadde lagt fram på disken. Da svettet jeg litt oppover en liten stund, før jeg grabbet tak i noe pumpeutstyr til brystpumpen min og begynte å bable om det. Jeg var livredd for at hun hadde lagt to og to sammen, men heldigvis tenkte hun ikke nevneverdig over det. Man vil jo gjerne ikke være den som ødelegger overraskelsen med at en babyshower er like rundt hjørnet, haha!

Nå skal jeg sette på en film og koble av fullstendig på sofaen. Det blir en tidlig kveld i dag kjenner jeg - til en forandring. Godt skal det bli! I samme slengen vil jeg ønske dere en fortsatt fin kveld, så håper jeg dere også har hatt en trivelig helg - med eller uten full timeplan :) Har dere forresten tatt en titt på Babyverden og sett at jeg er deres nye gjesteblogger? En ære å bli spurt, virkelig! 

Vel, over og ut fra denne kanten. Vi sees plutselig - og i mellomtiden finner dere meg på snapchat (monix87). Klem fra meg**

Ingen kommentarer: