søndag 13. desember 2015

3. søndag i advent


Er det flere som kjenner den deilige julefølelsen krype på for alvor? Det er rim på bakken, en sol som lyser opp himmelen, varm kaffe i koppen og Askepott (tegneserievarianten sådan) surrer over skjermen. Det er en magisk tid vi er inne i nå, og jeg skulle ønske absolutt alle fikk kjenne på de gode følelsene rundt julen. 

Resten av Norge er inne i den store julebordsesongen. Jeg skal ikke si noe annet enn at jeg misunner alle de festkledde, fine menneskene som pynter seg for årets festligheter - når jeg selv ligger hjemme på sofaen, i pysjbuksa med den store magen min, kveld etter kveld. Det rykker litt i rockefoten min etter 8 måneder, men samtidig får jeg jo pusteproblemer og kynnere med en gang jeg prøver å rocke - så jeg får heller ta det igjen neste år ;) I mellomtiden ser jeg på alle tenkelige julefilmer, lader opp batteriene med den fine familien min og nyter de rolige førjulsdagene. For jepp, her er det ikke noe stress og mas. 

I skrivende stund sitter vi og diskuterer hva vi skal gjøre i dag. Jeg foreslo et besøk til nissehuset i Drøbak, Nicklas er åpen for det meste, mens lillemor vil leke hjemme. Jeg har to hjemmekjære barn, som elsker rolige dager hjemme, der de kan styre med akkurat det de selv ønsker. Det kan være de setter ekstra pris på slike dager siden de har en noe rastløs og sosial mor som aller helst vil ha noen form for planer hver helg, men det spørs om ikke Mia skal få ønsket sitt oppfylt nå i dag. Å lene seg godt tilbake i sofaen, med kaffekoppen i hånda og se på Reisen til julestjernen for eksempel høres ikke heeelt feil ut - til tross for at været skriker at vi bør komme oss ut, og jeg føler litt på at livet stort sett går mest ut på å slappe av for tiden... Jeg er litt dårlig til akkurat det!

Uansett, hva er deres planer denne tredje søndagen i advent? :)

2 kommentarer:

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Dagen i dag blir veeeeeldig rolig. For her ble det lite søvn i natt, en total på 2 timer, og for en rimelig gravid frue blir det litt lite gitt :P

Tror vi skal prøve oss ut i hagen litt etter middagen bare for å få litt luft i lungene før barnetv :)

Monica Jensen sa...

Deilig med en rolig dag da :) Håper formen din er fin om dagen <3