tirsdag 22. desember 2015

Et lite tilbakeblikk

Tja.. Hva kan jeg si? Året 2015 har vært helt spesielt. Jeg trodde ingenting kunne toppe 2013. Det samme tenkte jeg om året 2014, men hva skjedde i 2015? For en reise!! Det har virkelig vært tiden for utvikling, målsetting, nye bekjentskap og frihet. Jeg har fått smake på de mange gode sidene ved livet, og jeg gleder meg til fortsettelsen på denne reisen. Humper i veien er det alltid, og flaks er ikke noe jeg kjenner til, men jeg velger å fokusere på alt det positive. For den listen er jaggu lang den også :)

Jeg invisterte i en personlig trener som fulgte meg tett i tre måneder, fikk virkelig øynene opp for trening og erfarte raskt at det er terapi for meg. Vi alle sammen trenger å sette av tid til oss selv. Gjøre noe bare for en selv. Min løsning var trening, og det er ingen tvil om at det ga meg et godt humør som smittet på de rundt meg. Jeg ble sterkere i kroppen noe som igjen førte til en så og si smertefri kropp. Jeg cravet sunn mat og jeg følte meg som en mye bedre, lettere og energisk utgave av meg selv. Når tiden er rett gleder jeg meg til å finne tilbake til de gode vanene igjen :)


Jeg har fått oppleve de mange fordelene med network marketing og uavhengig inntekt. Det har gitt meg en enorm frihet i hverdagen, som igjen har påvirket barna mine positivt. Spesielt de minste blir fryktelig slitne i barnehagen, og jeg har kunnet tilpasse dagene etter dagsformen til Mia - og ikke minst min egen. Jeg har vært hjemme når Teo har kommet hjem fra skolen, klar med ettermiddagsmat, og vi har fått alenetid bare vi to. Jeg har vært tilgjengelig på en helt spesiell måte i forhold til hva flertallet av karrierekvinner/menn kan være. I tillegg har jeg ikke hatt én eneste dag der jeg har gruet meg til å gå på jobb. Før telte jeg ned til hver eneste ferie, hver eneste helg. Jeg kom meg gjennom ukedagene og levde i helgene. Det er ikke en følelse jeg kjenner på lenger, takk og lov. Nå gleder jeg meg minst like mye til mandager som til fredagskvelden :) Det er frihet!


Viljestyrke var noe jeg ikke eide før. Det har faktisk vært noe jeg har tatt opp med Nicklas mange ganger - hvordan få den viljestyrken så mange andre har? Jeg måtte finne noe jeg brant for, det var løsningen. Jeg har lært meg å sette meg mål, jobbe systematisk mot dem, legge planer, hjelpe andre mennesker til å gjøre det samme, se styrken i meg selv og andre, fokusere på det positive - og det har gitt resultater. En fjern drøm, men allikevel et mål, var en økonomisk uavhengighet. Man tilpasser livsstilen sin etter inntekt, men nå kan jeg mangedoble min tidligere årslønn, og det har tatt bort mange bekymringer for oss. Hardt og fokusert arbeid, ja, men definitivt verdt det. Det er faktisk enda morsommere når man vet man har jobbet for det. Og morsomt - det er det virkelig. Jeg storkoser meg med kollegaene mine! :)


 Vi har lenge hatt lyst på nummer tre, og i Mai lyste den positive graviditetstesten mot oss. Følelsene var mange og gleden var stor. Den har ikke blitt mindre med tiden. Selvom det er mye følelser i et svangerskap, og også til tider veldig strevsomt både for meg og for Nicklas, så er spenningen og gleden på veien til å ta og føle på. Det første møtet i uke 7 der tårene rant når vi så et hjerte som banket. Det andre møtet i uke 12 da vi kunne se en frisk og fin liten bebis sprelle i magen - endelig kunne vi dele vår spesielle hemmelighet med resten av verden, med en stor lettelse i kroppen. Vårt tredje møte i uke 18, der vi fikk se at det var en liten gutt som gjemte seg i magen, akkurat slik jeg følte så sterkt på meg at det var. Til vårt fjerde møte i uke 26, da vi fikk et litt klarere bilde på hvem han er på 3D-ultralyd. Så lik sin storesøster. Nå gjenstår innspurten, og vi alle venter, lengter og gleder oss til det neste kapitellet i livet. Et kapittel der BabyM blir en del av vår familie for alvor. Det største på jord!


Vi opprettet en familiebedrift. Jeg gikk fra et enkeltmannsforetak til at vi, sammen, startet opp et AS. Dette var et stort steg for oss, for dette gjorde vi som en familie, med framtiden vår i bakhodet. Dette er noe vi engasjerer oss begge i, med både fellesprosjekter og prosjekter hver for oss. En spennende tid, det er det definitivt. Det er gøy å jobbe - ikke bare for her og nå, men også for framtiden. Framtiden vår og framtiden til barna våres. Det gir en trygghet for en voksende familie. 


Vi har fått se verden! Åh klyp meg i armen, for et reiseår! I april reiste Nicklas og jeg på en gratis kjærestetur til Singapore. Vi bodde på Marina Bay Sands, som er kåret til topp 10 luksushotell i verden - og luksus det var det definitivt. Jeg gikk med gåsehud hele uka over alt vi fikk se og oppleve. En reise jeg aldri kommer til å glemme. I Singapore fikk vi også utdelt den 13.månedsbonusen som vi har mulighet til å kvalifisere oss til. En ekstrabonus som kommer i tillegg, basert på resultatene det forrige året. Å stå bak scenen, ikke ane hva sjekken ville bli på, få møte grunnleggeren og eieren av Forever Living, Rex Maughan, og feire sukess med så mange andre som har gått den samme veien som deg - det var stort. Enormt faktisk. 


I bursdagsgave fikk jeg en langhelg til romantiske Paris av kjæresten min, og i begynnelsen av September reiste vi. En avslappende helg vi trengte, med hundre prosent fokus og tid til hverandre. Sånne turer er gull verdt. Alle par bør unne seg litt ordentlig kjærestetid. Man kommer styrket hjem til hverdagen igjen. Jeg gleder meg allerede til neste opplevelse med Nicklas :)


I slutten av September kunne vi ta med barna våres på en ordentlig drømmereise. Vi tilbrakte dager i Fort Lauderdale og Miami, for så og avslutte ferien med ni dager i Mexico. Helt uvirkelig og ubeskrivelig, men så mye fantastisk vi opplevde sammen oss fire. Å ha muligheten til å ta med barna å se verden er stort for oss. Vi elsker å reise og vi elsker opplevelser - at barna kan ta del i det er vi glade for. Fortsatt prater de små om reisen vår ukentlig. Senest i går dro Mia i gang en samtale om Miami rundt middagsbordet. Vi gleder oss til mange framtidige familiereiser-og opplevelser! Det var magisk!


Nå går vi snart inn i et nytt og spennende år. Fødsel og barseltid vil oppta den første tiden. Shit, så spente vi er. Ord kan nok ikke beskrive hvor mye vi gleder oss. Å få oppleve dette mirakelet på nytt er vanvittig :) Vi har også kvalifisert oss til to luksusreiser det kommende året. Første reise går til Sør-Afrika i April, der vi blant annet skal motta en ny sjekk. Med tanke på familieforøkelsen kan det være vi må takke nei til turen, men pengene - som skal finansiere bryllupet vårt - kommer på kontoen vår for det. Tenk det, å kunne sitte hjemme og kose seg med en nyfødt, men samtidig ta del i noe så stort via sosiale medier? Det blir gøy å følge mine gode kollegaer på reisen. Å eventuelt si fra seg reisen og opplevelsene som følger med er med tungt hjerte, men man kan ikke få med seg alt, og i den perioden av livet er det viktigste på jord tiden her hjemme, med de tre barna våres. Nye reiser og muligheter kommer - og allerede i September går turen til Hellas. Ellers byr nok året på mange flere opplevelser, og vi gleder oss til å leve i nuet, nyte friheten der vi begge skal være hjemme, kose oss med barna våres og bare leve livet!

Jeg ønsker alle dere som titter innom et fantastisk 2016. Hvem vet hva det nye året har å by på. Det er alltid like spennende synes jeg. Et nytt år, med blanke ark og nye muligheter. Wææ, det kiler i magen!

Ingen kommentarer: