torsdag 24. desember 2015

Ett år // 24.Desember

For ett år siden ble jeg vekket på sengen av en noe skjelven mann. Spekemat, eggerøre og kaffe ble plassert under nesa mi, og før jeg omtrent hadde rukket å åpne opp øynene, satt han der. På kne. Med verdens vakreste ring mellom fingrene sine. Ikke et ord fikk han fram, annet enn tårer. Jeg måtte gni meg i øynene hvertfall tre ganger. Skjer det her nå? Jeg hadde ventet en stund nemlig, men hadde aldri i verden forventet meg at han ville fri i julen. Jeg ville hyle ut ja, men hadde ikke fått spørsmålet enda. "Vil du gifte deg med meg?", stammet han fram. Ja. JA. Så klart jeg vil!


Nå har vi vært forlovet i ett år, og jeg kan nesten ikke vente med å gifte meg med Nicklas. Bryllupsdatoen er bestemt. Lokalene er booket. Tenk at jeg en dag skal få æren av å bli hans fru. Hadde det ikke vært for den struttende magen, skulle vi skålet med et glass champagne. Det er viktig å feire, har jeg lært ;) 


Barna har nettopp åpnet dagens første pakke. Vi lovet dem en morgengave, og det blir nok gaver i kveld, så for at dem skal rekke å få med seg hva dem faktisk får (ja, det høres ganske ille ut..) sprer vi det litt utover dagen. De er begge oppslukte av det nye kjøkken-og detektivsettet, så noe sier meg at de har full timeplan de neste par timene. Da jeg var liten husker jeg at halve gleden var faktisk det å glede seg... Så jeg ville helst vente til kvelden med alt, fordi da fikk jeg mulighet til å glede meg lengst mulig. Det merker jeg gjelder for eldstemann også, mens minstemor skulle nok helst åpnet alt i forrige uke. Første året der hun tar del i spenningen som hører julen med, og det er klart det er spesielt for en 2,5 åring. Jeg derimot, jeg gleder meg til ribba, stemningen og kosen som hører julekvelden til. Et godt tegn på at man har blitt voksen med andre ord ;)

Gjør det beste ut av dagen i dag, så håper jeg du nyter den med nære, kjære, kjente eller bekjente :)

GOD JUL!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Gratulerer med 1-års forlovelse :)

God jul til dere!

Monica Jensen sa...

Tusen takk :) Fortsatt god jul til dere <3