onsdag 23. desember 2015

GOD JUL


Jeg trodde vi var tidlig ute i år, men det er alltid noe som utsettes til siste liten. I dag har det gått i ett, og jeg har noe heseblesende, med konstante kynnere fra klokken ett, fått ordnet i stand de siste små tingene med godt samarbeid med min kjære. Like før middag kunne skuldrene senke seg. Gavene var der de skulle være, nærmeste familie var blitt ønsket god jul, biffen var perfekt, lysene var tent for kvelden og vi fire kunne sette oss til bords. Bare vi fire. Det er godt og svært nødvendig innimellom. Kvelden før kvelden har vært egentlig helt perfekt!

To spente barn bikket begge overtrøtte. Jeg tror vi sa natta hvertfall sju ganger, men av en eller annen merkverdig grunn endte begge to opp i stua igjen. Så fort "Grevinnen og Hovmesteren" var ferdig stupte de begge to i seng, og nå har roen senket seg bokstavelig talt. Jeg nyter stillheten. At vi fikk denne kvelden og ikke minst formiddagen i morgen sammen, er ekstra viktig i år. Teo skal feire julaften hos pappaen sin, slik han gjør annethvert år. Han storkoser seg der, og det går jo greit, men det er alltid litt vemodig for oss. Det føles ganske tomt når han drar ut døren. Heldigvis kan julemorgen være like spesiell. Det blir jo hva man gjør det til, og her hjemme er det i hvertfall tradisjon med julefilmer, lang og deilig frokost, godteri i strømpa og et par gaver :)

Nå skal jeg runde av, og finne en deilig og behagelig stilling i sofaen, før det er filmtid på oss voksne. Ønsker dere en gledelig og avslappende julefeiring. Nyt dagene og bruk julen til å samle opp krefter før det nye året. Stor klem fra meg, som setter sånn pris på at dere titter innom**

Ingen kommentarer: