søndag 13. desember 2015

Sunday funday


Det ble en rolig hjemmesøndag på oss, akkurat som Mia ønsket. Flere filmer har surret over skjermen, alle dukkene til Mia har okkupert stua og jeg har tuslet rundt i morgenkåpen min til langt utpå dagen. Ganske deilig. Faktisk.

Sånn mellom meg og deg; søndager er faktisk min favoritt arbeidsdag. Så en rolig dag har jeg benyttet til litt jobb. Fra sofakroken, i morgenkåpen, med klementiner og vann ned på høykant, mens familien har kost seg rundt meg. Det perfekte kontorlandskap! Selvom julemoduset er på plass og jeg snart inntar rollen som "høygravid", er jobb absolutt i fokus om dagen. Det er spennende å være selvstendig næringsdrivende, bygge opp min egen bedrift - men samtidig få mulighet til å hjelpe så mange andre med å bygge opp deres. Når det nærmer seg årsavslutning er det mange som har satt seg mål de ønsker å nå, og da er det utrolig givende å kunne hjelpe de i land. Det er også mange som planlegger 2016 - meg selv inkludert - så det opptar også sin tid. Morsomt arbeid som gir energi. Det er gøy å drømme, sett seg mål og jobbe seg mot dem, én etter én. 

Jeg setter meg tre store mål for hvert år. Enorme mål, som kiler i magen. I fjor måtte jeg fornye målene mine opptil flere ganger, for jeg kunne huke av dem én etter én i rekordfart. I år satte jeg meg tre nye mål - så skyhøye at jeg nesten ble kvalm når jeg hang dem opp på måltavlen min, haha. Da kjenner man at man lever. Heldigvis kunne jeg stryke 2 av 3 mål av tavlen allerede før sommeren, mens det siste målet mitt er enda ikke i boks. Svangerskap og en begrenset form har satt litt stopper for meg, noe jeg godtok relativt tidlig i svangerskapet, men som den konkurranselystne jenta jeg er har jeg jo selvsagt lyst til å nå målet mitt. Per dags dato ser det nemlig ut som jeg vil misse målet omtrent  målstreken. Allikevel er jeg forberedt på å forskyve målet mitt inn i år 2016. Da skal jo tre nye mål opp på tavlen, og de har vært klare en god stund. En ting er sikkert; det blir et sinnsykt spennende år! Nytt år og nye muligheter med blanke ark. Fantastisk!

For en reise jeg får lov å være med på. Ikke bare min egen personlige reise, men så mange andre mennesker sin reise. Jeg er priviligert, som får ta del i en så positiv og energigivende utvikling, der friheten i hverdagen er en enorm belønning! 

Nå er begge barna i seng. Da er det kun noen få timer igjen av kvelden, før det er natta og igjen en ny uke. Mandag i morgen - en av mine absolutte favorittdager :) Klem fra meg**

Ingen kommentarer: