torsdag 10. desember 2015

Tanker i natten

Hei i natten!


Nå sitter jeg i senga og kjemper mot halsbrannen. Da er det umulig å sove, så da tenkte jeg at jeg kunne snekre sammen mine tips/erfaringer når det kommer til den første tiden etter fødselen - med fokus på amming. Dette vil komme i mitt neste blogginnlegg, men jeg begynner på det nå i natt. Ammingen har aldri gått knirkefritt for meg, men på veien har jeg i det minste blitt noen erfaringer rikere, og det kan jo være noen av mine lesere også kan få bruk for dem :)

Jeg ser at lesertallet mitt har dalt litt den siste tiden. Det kan skyldes min noe sporadiske blogging, men også at de fleste innlegg omhandler svangerskap og fødsel. Interessant for de i samme situasjon, men trolig ikke for flertallet. Allikevel ser jeg at responsen på innleggene mine er større, og det setter jeg enormt pris på. Tilbakemeldinger fra dere som titter innom betyr masse for meg, og gir meg en ekstra lyst til å dele. 

Apropos respons.. Jeg vurderer å åpne snapchatkontoen min slik at jeg kan motta tilbakemeldinger fra følgerene mine der. Jeg har kviet meg litt for det, for jeg ønsker å holde meg oppdatert på nærmeste venner og kjente, og er redd jeg vil drukne i snaps på mystory. Samtidig hadde nok det bidratt til en tettere kontakt med dere som følger meg og har fulgt meg lenge. Hvis noen har erfaringer eller tilbakemeldinger å komme med på akkurat dette, setter jeg stor pris på det :) Det er jo godt å ha et "fristed" på sosiale medier, med kun de nærmeste også. I mellomtiden, fram til jeg har bestemt meg, kan i hvertfall de av dere som ønsker å følge små glimt fra min hverdag gjøre det. Dere finner meg ved å søke opp monix87 :)

I morgen har jeg forøvrig en dag uten noen planer. En dag som er markert med "meg" i planboka mi. En superviktig avtale som ikke er lov å avlyse. Sånne dager har blitt helt nødvendig for meg. Det er disse dagene jeg lader opp og fyller opp energilagrene mine med akkurat det jeg har lyst til. Det kan bety lunsj med en venninne, ekstra timer med søvn, pampering hos akupunktøren - eller som i morgen; vaske og gjøre i stand babyklærne. Jeg er i den verste nestingperioden, og selvom jeg en stund har følt at jeg må vente, føler jeg ikke lenger på det. Nå skal vi gjøre det babyklart her hjemme, og den siste tiden av svangerskapet skal forhåpentligvis nytes uten stress og mas. Det er siste gang jeg opplever dette; å være høygravid, spenningen som følger med, spark fra den lille, fødsel og barseltid. Den kommende tiden er hellig og skal absolutt tas godt vare på. Så nå er redebyggingen i gang, og jeg føler meg med ett 40 kilo lettere og roligere til sinns :)

Nå skal jeg begynne på neste innlegg, før jeg om litt skal satse på noen timer med søvn - forhåpentligvis uten halsbrann. Fytti katta, det er noe herk, men det vet vel flere av dere fra før av. Det blir godt den dagen magen synker litt og jeg slipper følelsen av å ha baby i absolutt hele kroppen, haha! Nei, nå runder jeg av, og så håper jeg dere får en god natt :)

Ingen kommentarer: