tirsdag 15. desember 2015

Til BabyM // stelleplassen


Gradvis kan man skimte at det snart kommer et nytt medlem inn i vår familie. Det er rart med det - i nestingperioden kan man stresse over at ting ikke er klart, men når man først prioriterer det så tar det ikke lange tiden før det er på plass. Ingen grunn til å stresse med andre ord. 

Stelleplassen har jo stått klar siden vi ventet på Mia tre år tilbake i tid. Det var derfor et veldig enkelt prosjekt denne gangen. Alt vi trengte å gjøre var å vaske stellebordet, rydde bort rot og gamle håndklær som hadde samlet seg opp i løpet av de siste årene, og selvsagt legge på plass nye, rene håndklær, kluter og gulpekluter. Vips så kunne hønemora krysse av én ting til fra the big to do-list ;)

Stellebordet er kjøpt på Ikea. Det enkle er ofte det beste - og jeg liker det nettopp enkelt og oversiktelig. Her får vi plass til alt av stelleprodukter + diverse annet som passer inn på badet, men ikke har sin naturlige plass i skuffer og skap. Den kommende storesøster har også lagt livet på stellebordet bak seg, og er klar for å gi det videre til lillebror. Akkurat det har nemlig vært en liten prosess. Tanken på at noen andre skal bruke hennes ting har hun satt spørsmålstegn til. Kan han ikke bare få sitt eget..? 

Jeg tenkte å lage flere innlegg ala dette, der jeg viser litt bilder av hva vi har i hus til den aller første tiden som hovedsakelig går ut på å mate, sove, kose og skifte bleier. De trenger ikke så mye disse små, men et lunt og trygt sovested er selvsagt et must - spesielt med to eldre barn i hus. Ikke minst en vogn, og som jeg har skrevet før; jeg elsker vår!

Ingen kommentarer: