lørdag 26. desember 2015

Ut med jula

Jeg håper dere alle har hatt en rolig og hyggelig julefeiring så langt? Det har vi hatt, og resten av julen er duket for absolutt null planer, annet enn nyttårsmiddag med gode venner. Ingen selskaper og helt åpen timeplan. Julestemningen har så smått begynt å forlate kroppen, og vi føler oss veldig klare for et nytt år nå. Så fort jula blir ryddet bort, kommer alt på plass til minstemann i søskenflokken. Nå er vi klare. Nå er jeg klar. Spesielt etter å ha forspist meg på feit, usunn julemat og følt meg som tidenes julekule siden. 


På julaften ble magen full før øynene ble mette. Det resulterte i masse vann i kroppen og en helt sprengt mage. Så sprengt at jeg bokstavelig talt revnet.. Jepp, det er kult at de største strekkmerkene dukket opp på tampen av tredje og siste svangerskap. Jeg har siden drukket masse vann og fet, salt mat unngås. Når jeg når det punktet vil jeg egentlig bare få renset kroppen skikkelig og startet på det nye året med et sunt kosthold og gode treningsvaner. Det samme føler Nicklas på, så han kickstarter 2016 med vårt 69 dagers fit-program #getforeverfit2016. Kutte ut sukker, få de gode vanene på plass, følge den skreddersydde trenings-og kostholdsplanen, og sørge for å bli en bedre og sunnere versjon av seg selv. Jeg misunner han så sinnsykt for at han kan kaste seg på C9 og resten av Fit-konseptet nå rett etter jul, mens jeg må vente til jeg har kommet meg etter fødsel. Allikevel skal jeg følge oppskriftene som følger med, og dermed spise riktig, sunt, næringsrikt og rent. Det blir så deilig!

Jeg startet 2015 med C9, som er første del av fitprogrammet. Det varer kun i ni dager, og vektnedgang var aldri et mål for meg. Jeg gikk vel heller ikke ned noe i vekt når jeg tenker meg om. Det jeg ønsket var gode kostholdsvaner og en ordentlig kick start. Hva ble resultatet? Etter disse ni dagene var sukker det siste jeg ønsket. Jeg husker jeg tok jeg en slurk av en cola og ble rett og slett kvalm. Det er første gang jeg har smakt hvor utrolig søtt og grusomt coca cola faktisk er. I stedet cravet jeg sunn og næringsrik mat. Kaffe var ikke lenger et must, men energien var mer tilstedeværende enn noen gang. Jeg begynte å trene og følte meg bedre enn noen sinne, før det tok en brå slutt når jeg ble gravid noen måneder senere. Det er vaner jeg ønsker å komme tilbake til, og takket være vårt fitprogram har jeg den beste starten, veiledningen og hjelpen for å klare det. Fram til jeg får kastet meg for alvor over det selv, skal jeg heie på Nicklas, som er mer enn motivert for det nye året :) Ønsker du mer informasjon kan du kontakte meg på mon_jensen@hotmail.com.

Nå kom mannen i hus nettopp hjem fra en løpetur og hoppet direkte inn i dusjen, mens jeg koser meg med vann og aloe vera i kveld. Nå skal jula ut av kroppen. Å være høygravid er ikke en unnskyldning for å føle seg som en bøtte med møkk - for det er nettopp det jeg gjør nå. MEN det er aldri for sent å snu, og det er godt å vite :) Vel, jeg runder av her, og så titter jeg innom plutselig igjen. I mellomtiden kan dere jo følge meg på snapchat (monix87) hvis dere vil :)

2 kommentarer:

Fru Jacobsen (@frujacobsenno) sa...

Jeg har planer om en bedre 2016, og har begynt å "få ut" julen. Siste sjokolade ble tatt i går, og nå er det ingen søtsaker før nyttårsaften også blir det strengt regime til lille K er ute, og da er det å holde på gode vaner og skape nye gode vaner med hva man putter i seg for å holde melkeproduksjonen oppe :)

Kan man bruke de fit pakkene under amming forresten? Eller er det best å vente med sånt til man er ferdig med amming o.l.?

Monica Jensen sa...

Fit-pakkene kan brukes under amming, med unntak av C9 :)