fredag 1. januar 2016

Blanke ark

Klisjé som det enn må høres ut; nytt år, med nye muligheter. Jeg våknet opp i dag med en helt spesiell ro i kroppen. Endelig har vi gått inn i et nytt år; 2016. Et år jeg har bestemt for meg for at skal bli helt fantastisk!


De siste månedene av 2015 var relativt tøffe for meg. Jeg ante virkelig ikke at svangerskap nummer tre skulle være så mye mer krevende og energitappende enn forrige svangerskap. I tillegg har minstemor vært mye slapp og sliten, noe som har påvirket meg veldig, og jeg har aldri følt at jeg har fått hentet meg inn før en ny runde med sykdom og bekymringer har dunket på døren vår. Et stort mål jeg hadde satt meg for året måtte jeg rett og slett stryke fra listen, enda jeg var så nærme. Jeg aksepterte det, men samtidig var det tungt å kjenne kroppen og livet generelt holde meg igjen fra å gjøre det jeg elsker å gjøre. Det har skjedd så mange ganger tidligere i livet mitt, så jeg opplevde det som et aldri så lite slag i ansiktet. Samtidig vet jeg at mål kan forskyves, og nå har vi startet på et nytt år med blanke ark. Frihetsfølelse. Energikick. Jeg er så klar til å fylle boken 2016 med mange nye historier, formet av kjærlighet, familie, suksess, oppnådde mål, vennskap og nye bekjentskap. Og jeg kaster ikke bort tiden; jeg er allerede i gang :)

I dag har vi tilbrakt dagen vår hjemme. Ungene har flydd rundt i pysjen i hele dag. Vi har ryddet bort julen, ryddet i skuffer og skap, vasket ned leiligheten og gjort det enda litt mer babyklart. Endelig kan jeg bygge ferdig det lille redet som alle kommende mødre har behov for å få i stand før innspurten og rugingen virkelig kan begynne. Ungene har kost seg i hverandres selskap og den første dagen av det nye året startet både rolig, effektivt og veldig veldig bra. Det var et friskt pust å kaste ut jula for denne gang, og virkelig sette en strek over det gode som har vært, for nå og se fremover. Fremover på en tid fylt med spenning, forventninger, sommerfugler i magen og forhåpentligvis mange fine og lykkelige øyeblikk :)

Er det flere som er gira og glade for at livet hvert eneste år gir oss en ny start? Det er jeg, og jeg føler meg utrolig heldig. En ny start.... Ofte er det ikke mer som skal til for at brikkene skal falle på plass :)

2 kommentarer:

Christina sa...

Hvor har du kjøpt den sengen og madrassen oppi!

Monica Jensen sa...

Jeg skal lage et eget innlegg om det som blir publisert i helgen :)