mandag 11. januar 2016

Favoritten

Kjæresten har straks gjennomført C9 med helt sinnsyke resultater. Han har blitt et hot mannebein etter jula, og går snart videre på neste del av fitprogrammet; nemlig Fit1. Selvom jeg ikke kan gjennomføre programmet selv i disse dager, smitter flere av de gode matvanene over på meg, og det er ikke en dum ting. Det er så mange gode og sunne matoppskrifter og proteinrike smoothier i C9-heftet, og jeg har definitivt fått meg en favoritt. Jeg er faktisk totalt hektet. Jeg har en utrolig snill mann i hus som disker i stand smoothie til meg hver morgen, så frokosten drikkes i senga og da føler jeg meg brått litt mer klar for resten av dagen. Jeg har fått mange spørsmål om hva favorittsmoothien inneholder, så jeg tenkte jeg kunne dele oppskriften med dere :)


2,5 dl kokosmelk, 1,5 dl blåbær, 1 scoop Forever Ultra proteinpulver med vanilje og masse isbiter. Dette knuses sammen med en stavmikser. Voilá. Superenkel, skikkelig nam og en god start på dagen med sunt fett og proteiner!

I natt fikk jeg en god natt med søvn til en forandring. Perfekt å våkne opp på favorittdagen med en ny energi. Dagen har blitt brukt på farten, og det er først nå i ettermiddag at jeg kjenner det var godt å sette seg ned med beina høyt. Etter flere timer i aktivitet føles det ut som en liten en i magen har planer om å presse seg ut alle mulige veier nemlig.. Ikke akkurat behagelig, men en del av pakka. Jeg har fått tid til en del kos i dag også, og har blant annet spist lunsj ute med en venninne og kollega. Tenk at vi er en hel gjeng som kan møtes til lunsj midt i vanlig arbeidstid. Frihet! Snaps fra dagen har rullet fortløpende over mystory som vanlig ;) (monix87)

Nå er det kvalitetstid med familien som gjelder, før barna skal i seng. I skrivende stund har Mia danseshow foran meg, og jeg kan love dere at det er underholdning. Søtere finnes ikke :) Vel, jeg får runde av. Vi sees!

Ingen kommentarer: