lørdag 9. januar 2016

Hvilepuls


Snart har jeg lagt bak meg tidenes lateste lørdag. Det er godt med slike dager, spesielt nå i innspurten av svangerskapet, men jeg skal innrømme at jeg kjenner rastløsheten ta litt tak i meg nå. Det er godt vi har mye på timeplanen i morgen, for nå har jeg energi som må brukes :)

Etter få timer søvn i natt, ble jeg vekket av minstemor like over seks. Det er ikke ofte hun står opp så tidlig, men til gjengjeld vet hun å vekke oss alle sammen når det skjer. Så storebror, som var oppe sent i går og hadde spillekveld med oss, ble dratt ut av søvnen relativt raskt han også. Det kan bli interessant med tre barn når det kommer til søvn kjenner jeg, hoho. Heldigvis fikk jeg krype tilbake under dyna etter en liten stund, og fikk servert verdens beste proteinsmoothie på sengekanten. Veien til en kvinnes hjerte må være gjennom den smoothien. Jeg er totalt hekta, nam! Når klokken nærmet seg ni forsvant gjengen min ut døren. Teo skulle på håndballtrening, og treneren selv er jo Nicklas. Det hender Mia blir med dem og leker i hallen, noe hun gjorde i dag. Jeg la meg derfor til å sove, og regnet med de ville være hjemme igjen like før 11. To timer søvn, helt perfekt! 

Klokken 13 (!) ble jeg vekket av en liten jente som kunne fortelle at pappa lagde lunsj til meg. De hadde vært på farten i mange timer og jeg hadde sovet bort omtrent hele dagen. Få minutter senere sto brødskiver, smoothie og kaffe på nattbordet mitt. Snakk om å være heldig :) Resten av dagen har vi tilbrakt her hjemme. Planen var egentlig å gå ut en tur med akebrettet og skiene, men Nicklas ble opptatt med trening og vi andre styrte med vårt, og plutselig var det både middagstid og leggetid. Jeg tror i grunn vi alle satte pris på en rolige ettermiddag, der man kunne leke og styre med alt i sitt eget tempo. Nå er i hvertfall batteriene ladet opp for morgendagen, da håndballcup og stor feiring av Bestemor venter. Hun blir hele 90 år gammel, and is still going strong :)

Håper dere har hatt en deilig lørdag også. Flertallet har nok vært hakket mer sporty enn meg i dag vil jeg tro. Haha, lite vant til slikt lavt tempo som i dag, så nå klør det i både rumpa og rockefoten. Ah, tenk å kunne pynte seg og dra ut å danse. Jeg skal innrømme at jeg gleder meg til neste gang jeg kan gjøre det :) Vel, vi sees plutselig!

Ingen kommentarer: