onsdag 6. januar 2016

Økonomisk frihet


"Økonomisk frihet" - det er noe som går igjen når man spør mennesker om deres drømmer. Ikke fordi penger er alt, langt derifra, men det er ingen hemmelighet at penger tar bort en del bekymringer i hverdagen. Nettopp derfor leverer tusenvis nordmenn inn lottokuppongen ukentlig, i håp om å vinne de store summene som kan være med på å gjøre livet litt enklere. En sjanse som er så ørliten. Det vet vi alle. Å si ja til en mulighet som kan dekke ditt økonomiske behov er derimot ikke like fristende. Da måtte man lagt inn en innsats. Man måtte satset. Man måtte børstet janteloven av sine skuldre og gått all in. Muligheten er der, mange tjener millioner på den, men allikevel er dørterskelen stor for mange. 

Jeg kjenner flere mennesker som jeg vet at hadde lyktes stort i min bransje. Jeg ser et enormt potensiale i dem. Menneskekjenner; det er noe jeg har blitt i løpet av min snart 2,5 år lange karriere. Dette er venner og bekjente av meg, som jeg vet hadde kicket ass og fått en helt annen hverdag enn hva de har i dag. Alle som kjenner meg vet at jeg står med åpne armer for å hjelpe dem mot sine mål hvis/når de føler seg klare, men jeg spør dem aldri. Det er en prinsippsak for meg. Jeg ønsker ikke blande vennskap med business på den måten. Heldigvis er det allikevel flere venninner som har gått i mine fotspor, og vi opplever så utrolig masse kult sammen. Både oss jenter i mellom, og sammen som par og familier. Vi vokser sammen, vi deler erfaringer og inspirasjon, vi heier på hverandre og vi får oppleve verden sammen. Både på det private plan og som kollegaer. Det gir meg utrolig mye i min hverdag, og det er ikke få ganger tårene har rent nedover kinnene mine fordi jeg blir så ufattelig stolt over deres utvikling og prestasjoner. Sammen står vi stødig og sterkt, og skaper et enda sterkere bånd oss imellom. Det er fint å få mulighet til å jobbe med mennesker jeg setter så høyt i livet mitt. En mulighet til å hjelpe dem til å oppnå sine mål og drømmer. Dette er også samarbeid og relasjoner Nicklas setter stor pris på.

I April har jeg kvalifisert meg til en sponset reise for to til Sør-Afrika. En uke med luksus. Fem stjerner. Lommepenger. Ja, Forever Living sparer aldri på kruttet på sine reiser. Når man tror det ikke kan bli bedre, overraskes man igjen og igjen. Siden vi har en liten bebis på knappe to måneder hjemme, har jeg valgt og ikke reise. Et tungt valg, men det føles rett. Det kommer slike muligheter årlig med dette selskapet. I stedet sender jeg Nicklas på en velfortjent guttetur. Med han på turen reiser Martin, som er en god kollega og venn. Linda og Martin har gjort en fantastisk jobb med deres business det siste året, og da er det gøy å kunne gi bort en slik reise som en stor anerkjennelse for deres innsats. Jeg kan garantere at gutta får en reise de vil huske for livet, og jeg gleder meg til å ta del i deres opplevelsesrike uke via sosiale medier og facetime. Når de er i Sør-Afrika skal Nicklas blant annet hente Chairmans bonussjekken som jeg har jobbet for i 2015. Den 13.månedsutbetalingen som blir utbetalt i April, ved siden av den vanlige månedsbonusen. Det var en enorm opplevelse i fjor å hente sjekken i Singapore, som da var på litt i overkant av 100 000 norske kroner. Hva den sjekken symboliserer for meg er stort, og gir meg gåsehudfaktor så det holder. Neste sjekk blir ganske mye høyere, men hvor høy aner vi ikke før han står på scenen med den i hendene sine. Jeg er overbevist om at det må være morsommere enn å vinne i lotto, og gir en desto større glede når du vet du har lagt ned tid og innsats for å fortjene det. En mulighet absolutt alle har, hvis man tar den og bestemmer seg 100% for å gjøre noe stort ut av det! Neste år er jeg sikker på at vi vil se Martin og Linda hente sin første sjekk også :)

Mitt mål er å hjelpe så mange mennesker som overhodet mulig til å nå sine mål og drømmer. Om det er en drømmereise, ny bil, nedbetaling av gjeld, mulighet til å trappe ned sin nåværende stilling, ha barnet hjemme ett år lenger før barnehagestart, kunne takke nei til SFO - ja, målene og drømmene er så mange og ulike, og de forandrer seg stadig vekk med alderen og livssituasjonen. Å kunne gi mulighetene jeg selv har fått videre, se flere få de samme fordelene og opplevelsene, det er noe jeg virkelig ønsker. Det har vært målet mitt i over 2 år, og det blir kun sterkere etterhvert som tiden går. Heldigvis er det mange jeg alt har hjulpet, og enda flere skal det bli. 2016 blir et bra år for videre suksess. Jeg gleder meg. Sammen skal vi alle nå nye høyder. Teamwork på sitt aller beste!

Ingen kommentarer: